Když jsme se naposled viděli v neděli odpoledne, měl jich 697. Večer již bylo hotovo. Co k tomu dodat ? Jen snad tip, že tisíc by mohlo být do dvou měsíců a samozřejmě velká gratulace.
To je teda frmol. Posílám velikou gratulaci.
No co by to bylo za gratulaci kdyby jeden od Slajzu & Tucku chybel, ze ?! Takze i ja se pripojuji s gratulaci a at jiz brzy zatreses s tim dlouho nemennym poradim na prednich mistech. :)))
Vláďo, i já ti moc moc gratuluju !!! A současně Ti přeju, abys měl podobný úspěchy a štěstí i v pracovním životě !!! Ty víš…
I my se pridavame ke gratulaci, a do blizke tisicovky mnoho dalsich hezkych cachi!
Jedes jako roboticka mys! Gratuluju!
Ty si zase řádil, chlape! Blahopřeju!!!
M.
Jak uz jsem rikal PaBovi s vami se neda drzet krok, musime se znazit alespon drzet stopu:-)) Velka gratulace od family
Tak nevím, nezačneme některým bláznivým jedincům blahopřát ob stovku?
Čejdo, gratulace a ať to šlape.
Při Tvý klice je obzvláště úctyhodný, že ses takovýho čísla vůbec dožil. :-))) Gratuluju.
dalsi adept na liecenie v Bohniciach :))) Gratulujem :))))
Čejdo neblbni, jestli takhle pojedeš dál, zůstanou ti akorát Vodník, Voltáž a Nanutandovo Okurka. A Pitrisovci uz nam vercajk nepučej, kdyz jsme jim ho posledne pokáleli hrůzou…
Gratuluju.
Gratuluju z Montecatina. Muzu Te ujistit, ze tady v Italii bys 700 pixel driv zalozil nez nasel. Zlate Cesko…
Ze ty chces urazit tisicovku do roka a do dne od zacatku kesovani? Do dalsich stovek preju dobry siignal a pohodu doma i na cestach.
Díky Fšem za geogratulaci a hlavně díky za ty vaše pixly, bez kterých by to nešlo.
mno ja to rikam furt, ze cejdovi prat po kazdy stovce je ztrata casu, za tyden pak muzem prat znovu :)) no a ze kvuli pixlam cejda nepracuje
to je mi jasny, ale uz ted si zacinam byt jistej, ze ani nespi :)) gratulujeme.