Cejda 800

<a href=Geocaching > Groundspeak - User Profile target=new>Cejda se vcera po 350 dnech hledani dokesoval k 800. kesce. Bylo mi potesenim mu gratulovat osobne v cili balzamove trasy <a href=GCHGR8 Alta Vista I [Baba] (Multi-cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Dorcadion Team target=new>Alta Visty I. Ta keska je tak hezka, ze u ni krome beznych castic nepouzil jedineho neslusneho slova i presto, ze ji vydoloval malickem zlomenym pri nedavnem geodrancovani Moravy.

Takze ted jeste jednou a online: Do dalsiho putovani za sipkou Ti preju plny signal, shovivavou zenu a cyklotrasy bez betonovych retarderu :o)

Jako v te pisnicce - Cejda, Cejda … jede! No a je to jizda spanila. tak at nemas na ceste zadne prekazky a drzi te ten zapal. Velka gratulace !

pjekne pjekne, postihnutie sa nezaprie :slight_smile: Gratulujem :)))

I kdyz jsem tu tvoji osmistovku vedel uz vcera asi pul hodiny pred tim, nez padla, gratuluju az ted a touhle formou - chlape, koukej uz tu tisicovku dorazit, ty stovkovy jubilea uz jsou nudny :-)). Ale vsak vis - at ti to slape dal bez zlomenych malicku, zelenych sedrenych tvari, zdemolovanych bicyklu a zapadlych aut !!! Btw. uz se tesim na ten nas domluvenej vikend na zari !!!

No vidíš a jde to i bez Atlase - a mám docela pocit, že i líp než mě s Atlasem, jestli bych to tedy neměla přehodnotit :wink: Takže gratuluju a těším se na další super logy, ze kterých se snažím maximálně poučit. Minule mi pomohl ten Tvůj pětkový ze Šárky, neboť Kacas se mě snažila nalákat na pětkovou v Lužických horách. Okamžitě jsem si vzpomněla, že je nebezpečné se jet s nimi byť jen koukat a s díky jsem odmítla. Přeju všechny zdravé končetiny a hodně kešek, které zato opravdu stojí.

Týjo, už zase gratulujeme. Nepoužíváš Ty náhodou na kešování hřeben jako na borůvky? Víš o tom, že se to nesmí :-)? Tohle byla podle mého odhadu nejrychlejší stovka letošního roku. Když Ti to takhle půjde dál, stihneš do Václava dát milenium. Že by z toho byla ještě bedna?

Zase?Tak nějak ti tedy gratuluji.Na devítikilo se na tebe vyprdnu a na litránek tě pozvu na půllitránek.Ahojky

se mi zda, ze posledni dobou nedelam nic jinyho, nez pisu gratulaci cejdovi k dalsi stovce :)) gratulujeme.

Už jsem osobně gratuloval, takže ještě touto cestou s přáním, aby další úlovky již tolik nebolely a traktory mohly orat a sít a ne tahat auta z bezedných polí.