Nedá mi to, abych se nepodělil s celou naší geokomunitou o nadšení z čejdových logů. To, co Čejda vkládá do kešlistů jsou svébytná malá literární dílka, která by neměla upadnout do zapomění. Český geocaching si zaslouží mít vlastní zlatý fond historických momentů, nápadů, kuriozit, a m.j. i takto zpracovaných reflexí na lovecké zážitky. Věřím, že kačeři lovící v Praze a okolí, kteří mají příležitost je číst častěji, mi dají za pravdu a mimopražským doporučuji najít si čejdovy logy a posoudit.
Souhlas, uz jsem to Cejdovi psal. Je to skvele oddychove cteni na rozdil od logu typu: 10:35 TNLN. To je skoro urazka ownera.
Třeba jednou vznikne cache, kde bude pro uznání logu muset geocacher popsat jednu normostranu (1800 znaků) zážitků, pocitů apod.
Dal jsem si tu práci, že jsem si prošel několik logů a opravdu, je to vysoko nasazená laťka, musíme se polepšit.
Já se alespoň snažím fotografovat, když už tolik nemůžu psát, pamatuju si pravopys jen od něktrích slof ![]()
Cejdovy logy jsou vyborny. Podobne logy taky pise Cossack z Opevneni.cz Team(u). Vzdycky si rad takoveto logy prectu. Vyplodit neco podobneho neni ovsem v mych silach i kdyz bych nekdy rad ![]()
jeste k predchozimu … napr zde <a href=Geocaching target=_blank>Geocaching nebo zde <a href=Geocaching target=_blank>Geocaching Docela slusny romany
oproti “Found, TNLN”
Protože budu v létě trávit pár týdnů u Balatonu, napadlo mně se podívat, kterak jsou na tom v Uhrách s keškami.
A výsledek? S keškami jsou na tom asi dobře, ale logy jsou obraz bídy a utrpení!Povětšinou jsem nacházela pouhé OK. Teda, né že bych toužila louskat logy v maďarštině (:-D), ale v souvislosti se zde probíhající debatou je to docela zářný, odstrašující příklad.
Myslím si, že každý asi nemá buňky na logy alá Cejda, ale pár řádků si autoři keší jistě zasloužilí.
madari maju svoj site, na gc.com pisu asi len aby sa im zapocital bod.
presne tak. ja som rozmyslal nad kesou, kde log musi byt haiku.
ale zatial nic :-(((
Madarske “ok” znamena “nalezeno, zalogovano na gc.hu, tady to pisu aby se mi zapocital bod ve statistice a aby ostatni videli, ze cache je v poradku”.
Klasicky spisovatel byl oregone, ale uz dlouho nic nezalogoval. Z interview v Today’s Cacher:
… vzdycky me trochu mrzi, kdyz mi prijde e-mail “ten a ten nasel tvou cache” a vsechno, co napisou, je TNLNSL. Rikam si - aspon by mohli trochu zalhat a vymyslet si, jak se u cache srazil pivovarsky nakladak a autobus se skolnim zajezdem katolicke divci skoly, ne?
[EDIT: hrubka]
uz aby fungovala ta editace vlastnich prispevku ![]()
Díky za keš -
nic jsem tady nenechal,
nevzal taky nic.
Deset třicet dva -
Té eF Té Cé
Té eN eL eN
nakoukl jsem do toho zatim jen par minut, ale vypada to jako hodne zajimavy clanek, diky za odkaz.
Pro logování zejména do starších keší navrhuji zavést nový akronym: WNBAPWAWBPV “Nenapsal nic protože všechna chvála byla již napsána předchozími návštěvníky.” ![]()
Kdyz uz se tu zminuji dobri logeri, tak ja bych treba zminil peteho29. Cist jeho logy je take zabavne. JInak diky vsem co jejich log nekonci pouze zkratkou TNLN.
Kde byvas nech to nemas daleko? :-))
200 sáhů od Yabba-Dabba-Doo! ![]()
200 metrů? to jsme asi ze stejnýho baráku. ( minimálně ulice) :))
Těch 200 metrů byl překlep, chtěl jsem napsat 200 sáhů (360 metrů).