Čekání na publikaci keše.

Za svého kolegu se omlouvám, neboť je skutečně na delší dobu mimo ČR, jak již sám zde avizoval.

Ani já nejsem na 100% free, neboť po změně v mém soukromém životě se musím popasovat s tím, že nemám tolik volného času jako dříve a odnáší to i GC. Snažím se co to jde, ale někdy to prostě nejde.

Tak obě kešky, které jsem měl nyní ve frontě, mi nakonec schválil Bohemian. Moc děkuju. Koukal jsem včera během dne na fórum, jestli nějakou zprávu ohledně Skupce neuvidím. A teď koukám, že večer psal omluvu, že je mimo republiku. To naprosto chápu. Kdybych to věděl dřív, tak bych ho neotravoval a samozřejmě se schvalováním počkal. Chápu, že revieweři nemají lehkou práci.

Teď jsem si ale všiml, že na beta mapách nevidím svoje kešky. Jsou vidět pouze v původních mapách. Nevím, jestli to je jen mým špatným nastavením a nebo chybou map. Personalizaci mám zaškrtlou.

Co se týče nových kešek mapě, tak jim to nějak hapruje. Koukal jsem na dnes publikovanou keš v Dejvicích a prostě tam není… takže žádná panika, chyba není na tvém přímači :slight_smile:

aneb update alá microsoft - jakmile vyjde nejakej SP, tak neco nefunguje (co predtim slo), tudiz jen musime vyckat nez udelaj SP na SP :smiley: