Celodenní geovýlet / Výsočina

Chtěl bych se začátkem prázdnin vydat někam na poznávací celodenní výlet po pěkných památkách v kraji Vysočina (nejlépe Jihlavsko, Telčsko, Třebíčsko) spojený samozřejmě se spousty pěkných kešek a v poledne i dobrou restaurací.

Má někdo z Vás zkušenosti z dřívějška s podobným výletem? Napište mi prosím Vaši trasu i s názvy kešek. :slight_smile:

Ahoj, pokud se ti chce luštit a baví tě to, tak v Třebíči se dá spousta keší projít i pěšky. Trasu ti nedám, ale nedávno se zde někdo domlouval na trip po Třbíči.

Lidi nesháním, jenom dobrý tipy. To je blbý, když mi neřekneš konkrétní keše. Ale luštit nevím, moc zkušeností s mystery ještě nemám.

Tak zrovna v Trebici a blizkem okoli neprohloupis na keskach autorky the. weasel, jsou moc pekne.

Žádné jiné typy? A konkrétně :expressionless:

Co dál, všechny keše od Guha, to luštění je fajnový, pak je krásná keš Runy na dlažbě, ale chce to trošku přemýšlet.

Já bych doporučil kešku Stoka v Třebíči,ale musíš si sebou vzít holínky nebo nějaké nepromokavé boty. V Třebíči je hodně keší,ale hlavně teď jsou zde jenom mysterky. :smiley:

ó, děkuji za pochvalu …
W.