Certova Stena Event II

Termin eventu Certova Stena II byl predbezne stanoven na 6-7.10. tohoto roku. Z terminem moc nelze hybat, drivejsi terminy je objekt obsazen, obsazen je i nasledujici termin a pak uz bude asi dost zima.

Dekuji za pozornost, konec hlaseni. 

Koukám, že už je to event číslo II, už to má někde listing? Abych se dozvěděl víc. Díky.

Listing zatim neni, zde odkaz na Certovu Stenu I

Já samozřejmě nevím, jestli mi do toho ještě časem něco nevleze, ale jinak bych rád přijel. pokud je tento termín definitivně platný, píšu si ho a rád bych se přihlásil (nevím, jak je to s ubytováním, dle listingu to bude asi docela nařáchlé, jen cca 23 lůžek, to bude mela o postele a v té době spát venku, to už asi ne. Takže budu sledovat forum abych v okamžiku startu přihlášek stál první u recepce kvůli ubytování  [:)] . Jaké jsou jiné možnosti v okolí (myslím stále to ubytování)?

Asi 3 km od Dolnich Jilovic ve Vyssi Brod, tak jsou urcite hotely a penziony.

Pokud dobre koukam, tak 7-8.10. je nedele-pondeli. Ale to asi koukam spatne [8-|]. Kazdopadne se rad prijedu podivat do mist, kde se i zkuseni psi meni na veverky.

grrr, 6-7 :-)

diky 

Tim lip, uz se tesim. Pokud by se Ti podarilo vymyslet zacatek uz v patek vecer, mohli bysme v sobotu dyl kesovat [:D], ted na Lost in Paradise se nam to dost vyplatilo. (A ted uz mlcim a cekam na oficialni zverejneni [A].)

se zacatkem v patek vecer se pocita, ono to neni z Prahy prave blizko. Oficialni zverejneni snad bude jeste tento mesic, musim dodelat listing:-P

Teď jsem to moc nepochopil, to bude nový listing nebo obnovený ten starý? Já myslel že s e odarchivuje ten starý. Asi mám ještě mezery v geovzdělání… A Proto chci přijet, abych ty mezery vyplnil nějakým, nejlépe (zlatavým) balastem :slight_smile:

novy listing ceka na schvaleni