Ahoj,
rádi bychom v létě jeli na dovolenou do České Kanady, ale nemůžeme najít ubytovaní v okolí Landštějna s připojením na internet (našli jsme jen samé drahé hotely)…nemáte někdo nějaký tip??
Díky
vesnice Blato tam jsou dva hotely ale s tím připojením nevím nevím
Mobilní internet nám tam šel, ale že by tam bylo, v rámci ubytování, připojení k Internetu, to mi nepřipadá.
A posledně jsem stanoval na nádraží a tam přípojka Internetu nebyla ![]()
Mam vyborny tip…osvedcilo se nam mobilni telefon a spani v aute pred zastavkou v Hurkach…![]()
PS..tam je moc pekne, to si uzijete!
V blizkosti Slavonic je ves Stalkov a v ni zije Bob. Nejvetsi tramp v okoli. Nabizi ubytovani v Apartmanu u Boba. Najdes v Google. Je to pro 4 osoby a loni jsme tam stravili skvelou dovcu. Jeho syn je kacer Knezda a ten me nechal pripojit ke svemu ADSL a ja tam po dohode kabel vedouci do apartmanu nechal. Myslim, ze by jsi se s nim domluvil. Akorat si nejsem jist, zda uz neni na objednavku pozde. Zkus to, neprohloupis.
Nám se velmi líbilo v tomto penzionu ve Slavonicích:
http://www.karelkunc.cz/ubytovani/index.php.
Muzem doporucit. Internet tam nebyl (ten nejspis naleznes jen v drahych hotelech), ale je tam 100% EDGE, pěkný rychlý internet (VODAFONE).![]()
Nám jde hlavné o internet…pevná linka, nebo WIFI (ne přes mobil)…samotné ubytování jinak není nejmenší problém…ale i tak díky za odpovědi…
osobne co vim, tak v nove bystrici par hotelu ma net, ale to je vesmes drahy - 800 a vic. penziony net tady nemivaj, aspon o tom nevim.
Využiji založené téma a od ubytování odbočím ke keškám. Chystáme se na týden do těchto končin, konkrétně do okolí Nové Bystřice. Kešek je tu požehnaně, ale jak vybrat ty co skutečně stojí za to? Máte nějaké typy pro Novou Bystřici a okolí cca 20 km (včetně Rakouska)? Nejde nám o to louskat nějaké mysterky (ono jich tu naštěstí zase tolik není), spíš chceme pěšky procourat zdejší krajinu a vidět něco zajímavého, takže vedle zajímavých tradiček uvítáme klidně i delší multiny v pěkné přírodě.
Díky, marfik
Za sebe mohu doporučit GC1WPTZ, GC1CT6C, GC10JHK, GC1DMBV, GC1DMBQ a GC10JGK.
Byl jsem tam před 14 dny a tam snad špatná keška není žádná. Pokud jde o chození po lese, tak jsem tam prošel dvě taková "hnízda" kešek:
okolí [cache]GC1TVXP[/cache] a zejména pak okolí [cache]GC1YTFV[/cache]. Krásná příroda, pěkné skály, ne moc velké kopce, dalo se to i v tom vedru.
A ubytování: v autě.
Loni jsme s tyncad nocovali v kempu Komorník u Strmilova (stejnojmenná kešule [cache]GC1VP1V[/cache]). Večery jsme trávili u hospy na konci kempu, kde nás nechali ochotně připojit na WIFI :D. Prostředí perfektní (rybník), ceny lidové. Když jsme byli unaveni z kešování, zajeli jsme dát do Strmilova minigolf - zdarma!!! Hotel nebo penzion je pod naši úroveň :D, dcera spala ve stanu, já pod širákem nebo za deště v autě, ale jsou zde i chatky, třeba je ještě volno… Pokud jsme kešovali někde dál, zajeli jsme autem do Nové Bystřice, sundali kola a už to frčelo ![]()
Přímo ve STMPL v Cyklokempu, v Bikebaru je WIFI volně dostupná, zaskočíš na pivko, děcka do lanáče. Jinak kešky Kněždy, Hexenšůsbrigády, Romixe(škoda,že žádná nepřibude), ale i dalších v lesích, na skalách. Prostě super. A i na jih u sousedů jsou parádní. Za letošní týden na kole ve volném čase 30 kousků, loni asi 36. Mrkni na můj profil, jsou tam poměrně čerstvé.
Díky všem za tipy
marfik