Česká Lípa - začátečník

ahoj,
ráda bych začala provozovat tuhle zábavu…sama si na to netroufám. Nenašel by se nějakej společník, pomocník…?:wink:

Neni ceho se bat. KLidne to zkus sama. Precti si Wiki (odkazy z hlavni strany) a hura do toho. Nic horsiho nez ze nenajdes se stat nemuze.

Jistě. Ale já sama nechci :expressionless: Chci začít s někym, kdo mě trošku zasvětí, pomůže…nemám GPS, mám jen chuť začít. Kdyby byl někdo z okolí nerad sám… :wink:

tak to je jina. V tom pripade nepomohu, mam to trochu z ruky, az nekdy v cervenci-srpnu budu mit dovcu na Jablonnem.

To záleží čím začne :slight_smile:

Třeba tahle [cache]GC1QQ5Q[/cache] není na začátek úplně ideální ..

Ja by sem byla za společnost vděčná pořád někoho marně hledám. do Lípy nastupuju po prazdninach do školy gps mam, zatim tu budu jen ob vikentd o prazdninach častěj od září dene. nevim ale jestli nemas predstavu o nekom starsim s nastupem ihned;)

Ahoj, s dcerou jsme na tom úplně stejně jako ty. Prostě chceme začít. Pročítám teď webovky,ale stále nemohu najít nějakou mapku ČL,kde by byla označena místa,kde kešky hledat. nevíme si rady. Kdybys chtěla,můžeme dát hlavy dohromady???

Reaguješ na osm let starý příspěvek. Ale všechno důležité do začátku najdeš zde http://wiki.geocaching.cz/wiki/Hlavn%C3%AD_strana

Ahoj, s dcerou jsme na tom úplně stejně jako ty. Prostě chceme začít. Pročítám teď webovky,ale stále nemohu najít nějakou mapku ČL,kde by byla označena místa,kde kešky hledat. nevíme si rady. Kdybys chtěla,můžeme dát hlavy dohromady???

Zaregistruj se na geocaching.com.

Ahoj, nechce někdo v okolí ČL atd  zajít občas na nějakou kešku?? někdo zhruba v mém věku....  :) 

Ahoj, nechce někdo v okolí ČL atd  zajít občas na nějakou kešku?? někdo zhruba v mém věku....   :)

Neškodilo by ten věk uvést :-)

U dámy se přece věk neprozrazuje.

Pardon, je mi 29, viz profil.... :)

To je prave to. viz profil nefunguje, protoze jej nemas nastaven. Ten odkaz ukaze kazdemu jeho profil, ne ten tvuj.

To je prave to. viz profil nefunguje, protoze jej nemas nastaven. Ten odkaz ukaze kazdemu jeho profil, ne ten tvuj.

Profil na geocaching.cz, má tam datum narození. S odkazem na gc.com máš pravdu.

Profil na geocaching.cz, má tam datum narození. S odkazem na gc.com máš pravdu.

no jo, kde mám prosím zkopírovat přímo odkaz na profil na gc.com?  

no jo, kde mám prosím zkopírovat přímo odkaz na profil na gc.com?  

co zkusit návod: http://wiki.geocaching.cz/wiki/Registrace_na_server_geocaching.cz

geocaching.com, veřejný profil. Zkopíruj adresu a vlož na geocaching.cz

Díky za rady, jsem na tohle trochu zabržděná, snad už to mám ok  :unsure:

Díky za rady, jsem na tohle trochu zabržděná, snad už to mám ok  :unsure:

Jo, funguje to!