V úterý 11.11. 2008 sraz u výstaviště před hlavní bránou v 16:00. Chystá se odlov Budejovicke vystaviste, Universitas Bohemiae Meridionalis, Bagr 3 a možná další blízké kešky
Kdo se přidá??
Samozřejmě se přidávám a těším se.I když třeba Bagr mám odlovený,ale výstaviště ne a ostatní i pokud je budu mít,alespon se seznámím s kačery.v 16hodin budu tam.
Ach jo, že by studenti? Pokusím se, výstaviště ještě nemám, udělám si hodinku čas… Nechcete sraz u Dlouhého mostu a přidat Jiráskovo a Vltavské nábřeží?
já jiráskovo nábřeží mám.myslím si ale že v 16hodin je docela pozdě když už po 17hodin je tma.
Ahoj
Bohužel se nezúčastním odlovu, musím být v práci dýl, než jsem plánoval.![]()
Tak teda hodlá někdo jít aspoň na odlov výstaviště? já mám čas cca do 1730…
myslim ze takto ,pozde,nemá cenu neco jit lovit.chce to jedine o víkendu.já jdu zítra na kafemlejnek ale tak v 15hodin takze se ,srazu,nezucastnim
Fajn, takže nic. Ono když člověk pracuje tak je zase dřív trochu problém…
chystáte se někdo 2.12.2008 na event v ČB ??
premyslim o nem, ale jaksi jsem geobazantem a neco malo kaceru z CB znam pouze virtualne… kdybych kohosi potkal drive nez bude event a dali jsme rec, uvazoval bych…
já jsem taky beobažant, na eventu jsem ještě nebyl. Tak můžeme se sejít dřív třeba na nějakým společným odlovu
Ok, jsem pro. Napr. pristi tyden bych mel mit cas cca v Ut dopoledne…Jinak jsem student tady na JCU, takze ten cas je dost ruzny, spis je lepsi se nejak dohodnout pres ICQ…
ok uz sem si tě přidal na icq tak se můžem dohodnout
kdo by jel lovit 4tradicní keše k Třísovu .Ráno vlakem tam a zpět tak za 2-3hodiny.tak kdo by jel?
vyrazil bych na společnej lov rád, ale obě dvě v třísově už mám ![]()
Tak přístí týden čas nemam Jinak 2.12 na event jedu takže kdyby ste měli náladu něco odlovit před eventem tak se rád přidám.
A kdy by se jelo???
jeste jsem nekoukal kdy jedou vlaky ale vlakem tak okolo 8me z cb-jinak okolo trisova jsou 4kese-tzv okolo dívčího kamene.Tak kdo pojede?vecer sem naopisu kdy jede vlak
myslis tenhle vikend??? to jsem pryc a pristi taky takze o vikendu nemuzu
..jako eventova keska dobry. jen by prvni stage nemusela bejt tak daleko od vychozich:D