České cache v zahraničí

Dají se nějak vyselektovat kešky které jsou vytvořeny českými kačery v zahraničí (Rakousko)?
Přiznám se že mne na keškách nejvíce baví popisy spojené s keší, různé pověsti a zajímavosti místa. Což u cizích si bohužel nepřečtu.

Jak jsem koukal na mapu, tak na Podkarpatské Rusi je to tak polovina keší. A druhou polovinu založili Slováci.

Jednu nabídnu GC145BC

A tady už padlo i FTF [cache]GC22YF2[/cache]. Za dva dny. Češi Čechům :slight_smile:

Vůbec je tady Kapsa dost za buditele a apoštola kačerské víry :D. Viz jeho čtyři počiny na Podkarpatské Rusi!

Jo, jo - jen ja mam na Podkarpande hned ctyri kousky :

[cache]GC21DVE[/cache] [cache]GC1T8ME[/cache] [cache]GC1T8M7[/cache] [cache]GC21DVQ[/cache]

A bacha, dve jeste cekaji na FTF !

Pokud netrváte na českém autorství a stačí český popis, tak třeba GCVM48. V okolí Žitavy má pár německých keší český popis, dodaný českými kačery, většinou to mají i v názvu. I když GCX3AG třeba ne.

AHOJ! Já Ti tady dělám reklamu a tys za bukem!

Jsme to museli odkliknout ve stejny moment, ja tvuj prispevek diky tomu uplne prehlidl. Kazdopadne diky za reklamu. :wink:
Jinak ta earthka v Azerbajdzanu [cache]GC22YF2[/cache] co jsi ji zminoval, tak to byla fakt haluz, protoze to FTF dal kamos, kterej tam uplne nahodne byl a pritom nevedel, ze tam neco zakladam a ja zase nevedel, ze tam je … :slight_smile:
Je to ale sranda - mohu prohlasit, ze jsem majitelem cele ctvrtiny vsech kesi v Azerbajdzanu ! :smiley: :smiley: :smiley:

Nevadí vám že se ptal na Rakousko, že ne?

Keska v Rakousku s ceskym autorem je GC1E3FV Schlacht auf dem Marchfeld/Battle on the Marchfeld , ale cesky listing nema :wink:

A nevadí ti, že topic o tom taky nemluví? :slight_smile:

Cože? Skutečně?

Možná, kdybys byl majitelem celé čtvrtiny všech tamních ropných vrtů, bylo by to ještě srandovnější! :smiley:

A tomu, co se ptal (v závorce) na Rakousko, se omlouvám.

V Rakousku vím o cachích [cache]GC11TDC[/cache] a [cache]GC11TDE[/cache] ale obě mají pouze anglický popis.

Nedaji. Zavrit vlakno. :wink:

(Prispevek pro vsechny rozumprdy, co krici, ze lidi diskutuji off-topic) B)

Mohu taky jednu pridat GC14RE3 , je to cache, ktera se da jit z Moravy i z Rakouska. Ale jak vyselektovat ceske autory, nevim.

Samy proflaknuty (ale hezky) mista, mam to tam taky dost prolezly :

http://www.michalkupsa.cz/gallery.php?gal=24

a taky mohu jen vrele doporucit. Na samotnej geokombajn (da-li se to tak v techto koncinach vubec nazvat) se teprve chystam, snad uz velmi brzy. Nejvic me laka ta "plavecka" Baba Caia, kde jeste ceka FTF ale v tehle kose tech cca 100 metru plavat v Dunaji, to asi nedam … :wink:

K tomu lze doplnit GC115V , GC1QW0F … jsou to ale všechno příhraniční keše. Hlouběji ve vnitrozemí neznám.