Ceske drahy - propagace

Prave jsem zaslechl v radiu, ze CD v ramci propagace mistnich trati budou delat jizdy za 1kc. Dnes se da takto levne cestovat mezi LIBERCEM a JABLONCEM nad NISOU.
Treba se tato informace bude nekomu hodit.

Super, to se muze hodit. Treba ma nekdo pul dne volno na tak vysilujici jizdu :-))

Vloni jsme dostali blaznivy napad jet se podivat na Protrzenou prehradu. To samo o sobe neni blaznive jako to, ze jsme jeli vlakem CD. A prave mezi Libercem a Jabloncem jsme nabrali 60minut zpozdeni !!! Vzhledem k tomu, ze to je cca 10km se mi to zdalo docela dost … personal CD se mi jen vysmal. Takze diky, uz ani zadarmo :slight_smile:

Kdyby místo kopírování trpaslíků raději udělali nějakou zvýhodněnou sváteční síťovku pro kačery :slight_smile: Ale uvidíme, až tahle akce dorazí i k nám.

Narozdíl od Trotaka bych ji využil, protože mám s dráhami zkušenosti dobré. Asi jsou na severu divní lidé (to je myšleno hlavně na ten arogantní personál) :wink:

Nejen na severu. CD jsou mimo uplne, neboli CD nevermore. Dieselpower forever.

LB - JN ? Tam už nejezdí tramvaj ?

Pravidelné cestující, které ČD odradily svými šílenými kotrmelci v oblasti cen a rušení vlaků už zpátky nezískají ani za tu korunu. Jak už jsem psal dříve. Dráhy řídí dálkově lidé, kteří nikdy vlakem nejezdili, nejezdí a jezdit nebudou. O potřebách a problémech cestující veřejnosti nemají ani šajn.

To bych si dal říct - jen mě štve, že z Brna si můžu leda jet za draho..

více infa: www.cd.cz/infoservis/aktuality/-8237/ :slight_smile:

[quote=želpage]Seznam zářijových nabídek uzavře 30. 9. jízdenka v rámci spojů IDS JMK mezi Brnem, Střelicemi a Oslavany.
[/quote]

No teď zrovna ne - v půli trasy je výluka, což mj. znesnadňuje lov [cache]
GC12DWW[/cache] :wink:

Ale jinak se z Jablonce do Liberce dá jet busem, tramvají i vlakem :smiley: (a nedá se říct, že by něco z toho bylo vyloženě nevyužité…)

Jezdim do Jablonce casto autem, ale uz jsem nekolikrat pouzil verejnou dopravu. A rekl bych, ze vyber prostredku hodne ovlivnuje kam chces do Jablonce. Mseno - idealni CSAD, Paseky - vlak atd..

nějakou zvýhodněnou sváteční síťovku pro kačery
Celodenní jízdenka pro dva kačery a tři káčata za 450 Kč (příp. za 150 jen pro osobní a spěšné vlaky) ti přijde moc drahá?

2 vláček
SONE+ je fajn, ale co single kačeři?

Představ si tu krásu - geosíťovka za 333 Kč a na ní souřadnice vybraných pětkových mysterek :smiley: Noví kaštani z našich řad by se jen hrnuli;)

Na vlaky si stěžuje každej, ale mně připadnou mnohem pohodlnější, než autobusy i tramvaje. Jízdenka SONE+ je taky dobrá, i kdyz pro jednoho je to na prd, ale to je asi její účel. A akce cestování za korunu moc neschvaluju, protože je to dlouhodobě k ničemu a jen se opičí.

Pozor, tuhle sobotu je jako součást Dne železnice akce, že SoNe jízdenka, která je normálně pro maximálně 2 dospělé a 3 děti, tak výjimečně platí pro 5 osob bez omezení věku. Ideální pro týmový lovecký výlet :slight_smile:

[i]Kromě akcí v jednotlivých regionech si České dráhy pro své zákazníky připravily na Den železnice dárek, který ocení zejména milovníci víkendových výletů. V sobotu 25. září 2010 může s jednodenní jízdenkou SONE+ cestovat vlakem až pět cestujících bez ohledu na věk.

Ostatní podmínky se nemění. Síťová jízdenka SONE+ za 150 Kč platí ve všech osobních a spěšných vlacích ČD, s variantou jízdenky SONE+ za 450 Kč lze cestovat ve všech vlacích ČD (jen do vlaků SuperCity je nutné navíc dokoupit místenky).[/i]

A já mám teda zkušenosti s ČD poměrně dobré, poslední dobou se hodně polepšili, příjde mi. Nebo si umím líp vybrat vlak a jízdenku, nevím :smiley:
Jezdíme s dětma a pohoda, ani záchody už nejsou, co to bývalo. Jediný, co mi vadí, že zrušili, tak je přeprava kol ve služebním vagonu. Takové to lážo plážo při nástupu odevzdám kolo, pětkrát přesednu,. přejedu celou republiku a při výstupu si kolo vyzvednu. Na krátké trasy není problém, ale letos jsme chtěli brát kola na Šumavu (z Jižní Moravy) a prostě jsme to rozumně nevykombinovali, navíc bychom si to asi nedokázali překládat - tři kola, sedačka, dvě děcka, bágly. Tak se jelo bez kol.

Velice rad nastartuji svuj dieselpower, na kouli hodim nosic na 2 kola a mam vikend jak ze zurnalu bez utkani s debilem :smiley:

B)řekla bych, že koncentrace debilů na silnici je o řád vyšší než na kolejích, ale každému, co jeho jest

my radši cestou místo adrenalinového boje o život odpočíváme a krom toho nemáme ten dieselpower :slight_smile: