(Česko)-Saské Švýcarsko 25.-26.7.

Nechtělo by se někomu tento víkend vyrazit lovit do Saského Švýcarska? Ideální někdo, kdo umí alespoň žblebtnout německy, ale není podmínkou.

Navrhni termín - jedno odpoledne bych asi vyšetřil.
Jsem soudním tlumočníkem pro německý jazyk, tak snad aspoň trochu žblebtnout dokážu :slight_smile:

Je mi to jedno, přizpůsobím se, akorát bychom domluvili nějaký konkrétní čas a místo. Odpoledne se tam už dost blbě parkuje…

Co třeba neděle, dvanáct hodin? Místo nechám na Tobě, jsem motorizován, připlazit se tedy můžu kamkoliv… (v rozumných mezích, "kamkoliv" neznamená třeba Toronto :slight_smile:

Ne ze bych Vam do toho chtel kecat, ale zaparkovat na nemecky strane o vikend ve 12hodin je skoro cira utopie, obvzlast blizko atraktivnich lokalit. Oproti nemcum jsme unas fakt lemry, oni se ale roji nejpozdeji tak od deviti hodin. :wink:

To je pravda, pokud si člověk nepřivstane už ráno, tak to s parkováním bude problém. Myslel jsem buď využít parkování ve Schmilce (placené) nebo někde cestou z Bad Schandau do Lichtenhainu (tam lze najít i neplacené, i když už pomalu všude tam dávají parkovací automaty). Takže to je otázka… Eventuelně se můžeme domluvit na příští víkend a vyrazit někdy brzy, abychom urvali nějaký slušný místo…

Ahoj, moc se omlouvám, nakonec zítřek nevyjde. Jinak příští víkend mám taky už něco naplánovaného, takže nejdřív přespříští…

Ahoj, to je v pohodě, taky mi do toho na zítřek něco přišlo, resp. musel bych se vracet už hodně brzy. Necháme to tedy někdy za 14 dní… zkusíme to znova domluvit, koncem týdne.

Ahoj!
My budeme v českosaském švýcarsku s ostatními drsnokačery 24.-26.7. a budeme každý den vyrážet na celodenní výlety hlavně na saské lezecí a jeskynní cache. Německy celkem umím, můžete se přidat :slight_smile:

Ahoj!
Díky za pozvání. Pokud by se tedy nikdo nenašel, tak pokud by vám to nevadilo, tak bych se k vám vetřel. Máte už nějaký konkrétní plán?

Jejej, moc se omlouvám, ja sem ted moc nechodim a zapomnela jsem si to jit precist a ted uz je po akci, coz me mrzi, mohlo by nas byt vic… Jsem fakt strevo, mela jsem si nechat poslat na email upozorneni, eee…

Plan byl zhruba takovy http://www.prasata.czechian.net/pozvanka.htm (Nesplnen ani zdaleka) a netusim, kdy bude dalsi repete :-/ Ale bude! Ja budu s nekym brazdit drsnokese minimalne jeste v druhe puli srpna.

Nene, je to i moje chyba, odepisoval jsem na poslední chvíli. Nicméně to zvadlo i plán vypadají opravdu moc hezky, naštěstí některé keše už odlovené mám, tak mě to mrzí jen tak nějak napůl. Nicméně na tu druhou půli srpna bych se tedy hlásil, pokud to půjde. My plánujeme tuto oblast ještě i 8.8., takže pokud by se někdo chtěl přidat…

Tak ta druhá půle srpna zatím nevypadá. Ostatní nemají volný víkend a já musím nějak zpunktovat školu :frowning: Předběžně by tedy další výjezd do Saska mohl být spáchán v říjnu.