Cesky Krumlov archivovan

Z duvodu ukonceni mych aktivit ve meste byly vsechny tri kes archivovany. Jedna se o Cross hill, Yezzz a Koh-i-noor.

Tak koukám, že jsme včera byli v Krumlově za minutu dvanáct.

Jarry, ty mi to snad něláš schválně!

Za 14 dní jedu na jih s rodinou na dovolenou a tyhle keše jsem zrovna včera na radu Havranteamu zařadil do plánu výletů.

Nemohl jsi je nechat aspoň dožít, dokud budou funkční? Není archivace zbytečná, když jsou cache stále v pořádku? Taky mohly s klidem vydržet až do konce sezóny a pak by prostě “odumřely”. V té chvíly by se zaarchivovaly, a bylo by to. Tyhle archivace funkčních keší mne přijdou strašně brutální! :-(((

Já tam jedu na začátku srpna na vodu, tohle byla jedna z mála cache co jso v dosahu břehu Vltavy :frowning:

Kdyby jsi místo diskusí ve fórech raději jezdil na kole nebo si šel zaplavat, tak nemusíš mít pocit, že je vytváření cache pro tu bandu zbytečná práce.

To by sa fakt nenasiel nikto, kto by ich adoptoval? Ja ich radim medzi moje oblubene. Teda okrem Cross Hill, ten som nestihol, lebo som zabil omnoho viac casu nez som planoval na zvysnych dvoch. A bol to veru prijemne zabity cas.

Ja stihl jen koh-i-noor, a do dolu bych hned sel, pokud by bylo otevreno. Myslim, ze je skoda archivace. Jinak bych se tam nedostal a netusil, ze vubec nejaky dul je. Adopce by myslim bylo lepsi reseni. Ale je to samozrejme pouze na Tobe.

Suhlas, Yezzz bola uplne supr cache, aj ostatne boli pekne. Kazdopadne diky za ne a dalsi cacheri sup sup osadzat Krumlov :)))

To by mělo být fakt trestné, archivovat funkční cache, navíc kvalitní :-(((

Taky si myslím, že se mohly nechat v klidu dožít. Včera jsme s Kejsim všechny tři obešli, dobře jsme se bavili a naštěstí jsme neváhali se zapsíním na gc.com. Dnes bychom asi pěkně skřípali zubama. Pokud se Jarry rozhodl keše archivovat, tak my nic nezměníme, je to jeho rozhodnutí.

Tohle je už po několikáté důsledek velmi zábavných dikusí na nesmyslná témata.

Většinou se pak někdo naštve a zaarchivuje několik svojich cache :frowning:

Takže se hlavně všichni, co nemáte co na práci, vyjádřete alespoň 10x ke všem avtarům, názorům a doporučením. Vždy to vede k výraznému vylepšení vztahů a vzájemné spolupráce :frowning:

Fakt myslis? Co, Jarry? Jarry pise, ze z duvodu ukonceni jeho aktivit ve meste. To by bylo smutne, kdyby to tyhle dusledky melo. Prece jsme lidi, a ze mame jine nazory je normalni, nekdy to svadi ostatni presvedcovat o svem spravnem, kdyz se to zvrhne, je to hrozne (treba diskuze na infoserverech). Po me tyhle diskuze stekaji, a jak tecou, leckdy obrusuji i me nazory. Vylozene sprostarny a prilisne osobni utoky se tu neobjevuji, myslim, ze se diskuze (a to vcetne sirek) vedou v celkem rozumnem duchu. Par vystrelku se po vychladnuti hlav jiste take ohladi. Tvarit se, ze kontroverzni temata neexistuji, nemuzeme, probrat se to musi, a jak prichazeji dalsi lide, bohuzel nekolikrat :(.

Nepřipadá mi správné obviňovat někoho, že důvodem archivace keší bylo naštvání z diskuze.

Ale na druhou stranu, jestli někdo archivuje fungující keše, tak dobře mu tak :slight_smile:

Myslím, že to mohu vysvětlit. Jarry tyto tři keše zaarchivoval, protože z nich včera vymazal moje logy z 9. a 10. srpna 2005. Tak abych si je tam nemohl znovu napsat.

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=1d020818-412b-4b37-be1f-fc44f803a4ee http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=9288cb6f-c040-49c5-84e2-715bc9d780e9 http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=da0799f9-7107-4cbd-8379-c9695410426f

Edit: Už by ty odkazy měly fungovat, uložil jsem to jinam.

You cannot read archived log entries.

Aha, to jde jen když jsem přihlášený jako Solipso. To neva, tak ty stránky uložím jinam.

Hm, tak jestli to je fakt takhle, tak si snad dám v rámci solidarity s tebou, jako avatar V.I.Lenina. Jarry ty debaty nějak asi moc prožívá… on by se tomu neměl přikládat větší význam než to má.

Snad to tady Jarry vysvětlí, třeba to byl nějakej omyl…

A můžu se zeptat, z jakého důvodu ti nebyly logy uznány? Nenašel jsem na nich nic odporujícího pravidlům…

Dostal jsi k tomu nějaké vysvětlení od Jarryho?

Připadá mi, že ty debaty prožíváte nějak moc všichni :frowning:

Už aby se ochladilo …

Nic mi k tomu nenapsal, ale myslím, že vysvětlení je jasné: prostě jarry.

Mám jednu technickou… při naší nedávné návštěvě jsem do kešky YEZZ vložila GC Gaston´s Cat Geocoin. Pořád v ní visí. Asi jí někdo vzal a ještě nestihl na netu vyzvednout. Jak se dostane virtuálně z kešky, když je archivovaná?