Český ráj

Doporučil by někdo pěkné keše v Českém ráji. Konkrétně kolem Ktové.

na Alvarez si eště netroufám

Podivej se na cokoliv od autora vlcevl, obecne plati, ze v Ceskem raji neni spatnych kesi, jen nektere jsou jeste lepsi :wink: Potom si urcite projdi nedaleke Borecke skaly, tam jsou krasne kesky, pod Troskami vsechno kolem rybniku Nebak, Vidlak a Vezak..no budes tu mit co delat :slight_smile:

Jak pise Colonel. Na Cesky raj netreba se ptat…

Ty kluku ušatá,Urologická je Tvůj pravej cíl :smiley:
Ještě bych to t řady owneru v Českém Ráji rozšířil,jakákolí keš od WMH a Mafánu,tj od "Judith86" a "mafi5bj" Tě pohladí po duši,osobně doporučuji multi [cache]GC1NT75[/cache] a dále pak masakrální keš od Mafiánu [cache]GC1MACM[/cache] a vyčerpávající [cache]GC10W0F[/cache] a nesmím zapomenout keš od Aviatika [cache]GCY9V7[/cache] a tam až půjdeš tak mě podepiš :wink:
Kdyby si šel příští týden od čtvrtka,klidně bych se přidal.

Sakra,sem trošku mimo,tak mi ten slovosled dělá problémky a hlavně je Ti 12,tak to na Urologickou zapomeň B)
Ale ten společnej odlov od čtvrtka by byl možnej.stačí napsat :slight_smile:

Compiku je mu uz trinact, neubirej mu :wink: Kese od Mafianu jsou samozrejme bez debat luxusni, ovsem od Ktove to je trosku dal, vlastne krome pekne mysterky Holenkove, takze jsem je nezminoval. Primo kolem Ktove a Trosek bude mit plno prace :slight_smile:

:smiley: Tak to sorry,omezení na keše kolem Ktové jsem si nevšim,jak vidim Českej Ráj vybavěj se mi Fexti na Kobyle :wink:
A ten podpis,si tam taky hodil až ráno,v noci bych si toho určitě všimnul :smiley:
Tak to teda padá i ta moje společnost,do Ktové nejedu :slight_smile: