Doporučil by někdo pěkné keše v Českém ráji. Konkrétně kolem Ktové.
na Alvarez si eště netroufám
Podivej se na cokoliv od autora vlcevl, obecne plati, ze v Ceskem raji neni spatnych kesi, jen nektere jsou jeste lepsi
Potom si urcite projdi nedaleke Borecke skaly, tam jsou krasne kesky, pod Troskami vsechno kolem rybniku Nebak, Vidlak a Vezak..no budes tu mit co delat ![]()
Jak pise Colonel. Na Cesky raj netreba se ptat…
Ty kluku ušatá,Urologická je Tvůj pravej cíl ![]()
Ještě bych to t řady owneru v Českém Ráji rozšířil,jakákolí keš od WMH a Mafánu,tj od "Judith86" a "mafi5bj" Tě pohladí po duši,osobně doporučuji multi [cache]GC1NT75[/cache] a dále pak masakrální keš od Mafiánu [cache]GC1MACM[/cache] a vyčerpávající [cache]GC10W0F[/cache] a nesmím zapomenout keš od Aviatika [cache]GCY9V7[/cache] a tam až půjdeš tak mě podepiš ![]()
Kdyby si šel příští týden od čtvrtka,klidně bych se přidal.
Sakra,sem trošku mimo,tak mi ten slovosled dělá problémky a hlavně je Ti 12,tak to na Urologickou zapomeň B)
Ale ten společnej odlov od čtvrtka by byl možnej.stačí napsat ![]()
Compiku je mu uz trinact, neubirej mu
Kese od Mafianu jsou samozrejme bez debat luxusni, ovsem od Ktove to je trosku dal, vlastne krome pekne mysterky Holenkove, takze jsem je nezminoval. Primo kolem Ktove a Trosek bude mit plno prace ![]()
Tak to sorry,omezení na keše kolem Ktové jsem si nevšim,jak vidim Českej Ráj vybavěj se mi Fexti na Kobyle ![]()
A ten podpis,si tam taky hodil až ráno,v noci bych si toho určitě všimnul ![]()
Tak to teda padá i ta moje společnost,do Ktové nejedu ![]()