Neplanovane se mi uvolnil vikend a rad bych vyrazil na ME. Zena s detmi jedou nasim autem na chalupu s kamaradkou, takze nemam k dispozici priblizovadlo. Nemel by nekdo misto v aute, kdo jede z Brna a okoli, popripade pres Brno?
Místa snad budou, celkově je cestování asi teprve v úvahách.
Zdar, možná pojedu v sobotu sám, akorát nevím jestli vůbec - byl jsem domluvenej na přespání u rodiny v Dobříši s tím, že přijedu ve čtvrtek, v pátek olovíme vlečku na Orlík a v sobotu se stavíme na event, jenže geokačeři z rodiny se ku…ky vykřivili… a tak z toho mám hodně rozporuplný pocity a nikam se mi ani moc nechce, i když mě to na druhou stranu fakt móóc láká.
Rozhodnu se ve čtvrtek, tak kdyby jsi nic jinýho neměl, tak tě rád vezmu.
Misto by bylo, ale zalezi jak velky jsi silenec
S kolegou vyrazime z Ostravy kolem pul 1 v sobotu v noci, cili v Brne bychom byli nekdy kolem 2 ranni, pak plynule pokracovani smer ME, lov, lov, lov, sranda, sranda, lov, sranda… Navrat v nedeli netusic v kolik, spis pozdeji, spanek kde padnem…
Já myslím, že to dopadne jak obvykle -bude mnohem více možných řidičů než pasažérů.
Ahoj,
taktéž hledám 1-2 místa v autě, podle toho co bude volné.
Taky bych se rád připojil pokud bude mít někdo volné 1 místo.
Jedu ze Svitav a budu mít max 4 volný místa, cestou se chci stavit někde na nějaké krabičky, ale příjezd na ME bude asi před 8 hodinou a odjezd domů je po ukončení doprovodného eventu logo GC, takže pokud někdo chce, můžu mu pomoci
Ja se sice nepotrebuju svezt osobu, ale potreboval bych svezt balik z Jedovnice. Nemel by nekdo misto v aute? Bohuzel je potreba balik vyzvednout zitra nebo pozitri do 14:30.
Mám volný víkend, tak proč tam nejet :). Kdybyste měli někdo 1 volné místo z Brna kdykoli od pátečního poledne dál, tak ho beru! Po cestě nemám žádné odlovené krabky, takže se přizpůsobím…
Vypadá to, že nebudu místa nabízet ale shánět
Ahoj,
v sobotu brzy ráno vyrážíme z Brna k Plzni na ME. Zatím jsme celkem 2+1.
Můžeme tedy nabídnout min. 1 místo (příp. 2 místa pro nositele velmi štíhlých pozadí).
Návrat plánujeme v sobotu v noci nebo v neděli během dne (spacáky si bereme) dle počasí.
LD
Ahoj,
bohuzel se mi zatim s nikym nepodarilo se domluvit - bud cestu vzdali uplne nebo se zatim neozvali. Pokud by nekdo misto mel, tak se mi prosim ozvete. Predem diky.
Vy co jedete, napiste prosim pripadne kdy jedete tam a kdy se chystat i zpet. Myslim si, ze to spouste lidem dost pomuze v rozhodovani.
Ahoj všem,
moje nabídka volného místa již není aktuální a Arne1ho žádost také ne.
Nashle v Nebílovech.
PS: Našla by se nějaká posádka, která by se v neděli pustila do Vlečky u Orlíku v protisměru proti nám?