Nazdar,
nechystá se někdo na event Nachystejte uzenáče v Sokolově a nebude mít cestu z Prahy nebo aspoň přes Prahu.
Mám v plánu na tuto trpaslikovskou akci dorazit, i když to mám z Prahy pořádnou štreku, takže by se nějaká ta společnost na dlouhé cestování nejspíše vlakem hodila… najde se někdo?
Ahoj,
pokud muzu, tak doporucuju zlutej autobus do Varu a pak CSAD. Je to levnejsi, rychlejsi a luxusnejsi. Kdyz mas jejich karticku, tak cesta vyjde na 80,- do Varu.
Díky za tip, tohle byla jedna z variant cestování, nad kterou jsem přemýšlel. Je asi nejrychlejší a nejlevnější, ale přemýšlel jsem spíše o cestě vlakem přes Cheb, protože tam ještě nic nemám, z Varů už mám nějakou tu kešku odlovenu a tak by se hodil další okres v podobě Chebu ![]()
Ale uvidím, jak to celé dopadne… pokud budu pořád stejně nachcípanej jako teď, tak se vykašlu na honění krabiček v Chebu a vezmu to nejkratší cestou na event.
Přímo v Chebu je stejně 80 % keší disable. Takže tam toho asi moc neulovíš. Dvě mikrošky a pokud to stihneš (pochybuju), tak jedna regularka.
Jezci-sokolov napsal/a:
Přímo v Chebu je stejně 80 % keší disable. Takže tam toho asi moc neulovíš. Dvě mikrošky a pokud to stihneš (pochybuju), tak jedna regularka.
Jen co jsem dopsal příspěvek, tak jsem se mrknul na mapu a čučím jak puk, tolik KO keší jsem dlouho neviděl. Naposledy když jsem se díval na Cheb, tak to bylo daleko živější.
Ale mně to celkem nevadí, já nejedu na množství, rád si vyplńuji různé statistiky a z Karlovarského kraje mi chybí už jen okres Cheb. Navíc při pohledu na blízké hranice se vyrojil nápad na menší skok k naším germánským sousedům na nějakou tu jejich kešku, co mi taky chybí:)
Když to tak propočítám, tak asi dám na tebe a využiju SA, i do Chebu to busem vyjde líp. Ale uvidíme, třeba se někdo ozve a budeme plánovat nějakou společnou akci při cestě z Prahy.
Mimochodem, na jak dlouho bys viděl odlov všech trpasličích keší mým oblíbeným způsobem "hezky pěšky", kvůli kterým se taky chystám na event. Abych to nějak zohlednil při plánování.
Hezky pěšky…no, pár jich odlovíš v pohodě, ale Kryten a Kochanská je krapet z ruky. Bonusovku asi taky nedáš…pokud nejsi Maradona ![]()
Jezci-sokolov napsal/a:
Hezky pěšky…no, pár jich odlovíš v pohodě, ale Kryten a Kochanská je krapet z ruky. Bonusovku asi taky nedáš…pokud nejsi Maradona
Tak před eventem to asi všechno nestihnu (škoda, to H na čelo už mám připravené:) a další "pokus" o FTFko by byl fajn), to bych musel vyrazil už v pátek… ale po něm to určitě nějak doklepnu. Zatím je rekord 60km na pěší kešování, tak to možná ještě překonám B)
weri: Takovou dálku, to musíš mít trpaslíky docela rád:) Těším se na setkání.. Už se to blíží jako blázen:o
m@ila napsal/a:
weri: Takovou dálku, to musíš mít trpaslíky docela rád:) Těším se na setkání.. Už se to blíží jako blázen:o
Trpaslíka docela rád? To ani omylem, jsem závislák… shrnuto v pár bodech:
- Všechny díly znám zpaměti (teda až na direktivy, to je mimo moje možnsti)
- první TB, co jsem pustil do světa, byl trpaslikovský odznáček, který se bohužel ztratil v Nizozemí:(
- Když jsem Festivalu Fantazie do Chotěboře, určitě mě můžete zahlédnout na trpaslikovské linii nebo na Trpasliconu v Praze jsem byl poslední ročníky určitě také k zastižení
- když uvidíte, jak do místnosti vstupuje někdo v tričku RD s citátem na "teď" a trpaslikovskou kšiltovkou a pak se bude logovat tužkou s nápisem "Neměls mu tu tužku rvát do nosu", tak to určitě budu já;)
PS: taky se těším na setkání, jinak bych tam nejel, když mi to hlásí "W 126km from your home coordinates" ![]()
126 km ještě jde. To my normálně jezdíme na FTF ![]()
Tak číslo X určitě odlovit odkážeš.