Cesta "Za Šipkou"

Ahoj rád bych se vydal "za šipkou" a po okolí tak kdyby měl někdo zájem, tak uvažuji o dnech neděle až úterý (15.-17.11.) Pravděpodobně bych to viděl na 17.11. Díky za reakci. Předpokládám vyrazit ráno a udělat si výlet. Předpokládaný start někde u autobusové zastávky mezi Hostěnicemi a Ochozí.

Ja se tam chystam asi zitra.

zitra je jediny den kdy nemůžu :frowning:

Doporučuji spíše přístup od obce Bukovinka, tj. od severu (začátek na keši #39 a dále vzestupně) - tak jsem tam šel od busu MHD i já, drastak a dark - je to nejblížší obec k "tělu" šipky. Jinak hodně úspěchů, v lese je tam hezky

Já bych do toho šel buď v pondělí nebo v úterý, navrhoval bych začít někde od cache Bukovinka. Podle terénu to tipuju spíš tak, že uděláme "hlavu" šipky a budem rádi, že se vracíme zpět.. :wink:

no promýšlím taky to úterý - viz jiné vlákno

Možná by byly zítra dvě místa v autě, na šipku z Ostravy. Pokud by byly, měl by někdo zájem? Určitě to budu vědět až večer.

Hlasim se, jedno misto :slight_smile:

EDIT: Pokud by to klaplo, tak prosim na email, na foru uz asi nebudu, email mam vsude sebou… Diky :slight_smile:

Mně chybí hlava šipky, tělo už mám. Hlava má prej o dost těžší terén, přebíhá se tam z kopce na kopec.

Auto je full, snad to zvládnem :wink:

Asi jo :slight_smile: odstraněno :wink:

To uz je opravdu uchylka… chlubit se dvouminutovym videem, kde neni nic jineho, nez jak se postupne meni ikonky z krabicek na smajliky. :o

Video? Kde? :stuck_out_tongue:

jen se nestydte:
http://www.youtube.com/watch?v=UgXKy9VRM6s
:stuck_out_tongue:

Hustý :smiley:

No dobře, a co jsi tím chtěl říct?

Pekne, dobrej napad a fajn hudba.
Ja sipku planuju az bude teplejc, pekne dvoudenne, s prespanim a opikackou spekacku po ceste :wink:

Pěkný po stránce vizuální, nicméně zápletka poněkud slabší, konec předvídatelný a dosti bije do očí, že tu kešku uprostřed (NPP Říčky, esi si pamatuju) ste nevzali, byť to neni součást šipky. Tu jste měli označit jako found po slově ‘‘Konec…’’, a pak by ten film dostal ke konci grády.

Copak je to za muziku? Tu chci !!!

Parádní "keško-šipka". Tak do toho jdu, to se mi líbí.:wink: Pouze asi zvolím období až nebude tolik sněhu, protože v těchto sněhových podmínkách mnohdy hint (např.: pod pařezem, nebo za kamenem) spíše naštve než pomůže:D