Čeština pro BeelineGPS

no, prave jsem hledal a myslel jsem, ze jsem to sem uz nekdy daval (verze 1.83), ale nevidim, a tak si myslim, ze by se to tu mohlo objevit :wink:

BeelineGPS 1.90 v češtině stáhnete zde: download

prelozeno je 99% aplikace a generovane listingy

2009-06-04 15:10:

• Tapněte pro zobrazení nápovědy -> Tapněte pro zobrazení hintu
  • Ukázat info o cache -> Zobrazit listing
  • Do fronty pro uload/expor -> Do fronty pro upload/export

Díky za češtinu. Super práce. Sice v mém případě není potřeba, ale potěší. Měl bych jen dvě drobné (a nepodstatné připomínky).
Ve Správci waypointů bych "Ukázat info o cache" změnil např. na "Zobrazit listing cache"
V listingu keše "Tapněte pro zobrazení nápovědy" něco ve stylu "Tapněte pro zobrazení hintu"

Ti co užívají Beeline dlouho jdou více méně po slepu a tak se nad těmito výrazy ani nepozastaví, ale začátečníky to může zaskočit

Díky za upozornění že existuje nová verze programu. Češtinu jsem nepoužíval, ale věděl jsem o ní.

Rufuc: diky, takove pripominky velice ocenuji.. muzeme aspon tu cestinu vyladit :wink:

Koukám že ta čeština asi není jenom jazykovej modul, ale zásah přímo do kódu aplikace.

jj, mas pravdu.. pekne rucne s kazdou verzi prepisovat zdrojak :frowning:

Snažil sem se projet všech 99 procent ( :smiley: ) přeloženého BeeLine krom malého překlepu sem zatím nenarazil na nic jiného

upravit waypoint -> Field notes -> Do fronty pro uload/expor - chybí písmenko u export nebo se nezobrazuje jen mě?

Nové Beeline má konečně ukládání field notes do textového souboru

opravime :wink:

opraveno B)

Hele :smiley: Proč když nainstaluju češtinu, tak mi to tvrdí, že můje licenční číslo je neplatné :wink:

polerok: aha :wink: s touto variantou pocitano nebylo :wink: zkusim na to jit trochu jinak B)

zkus tuhle verzi.

• v \Program Files\BeelineGPS\ si zazalohuj puvodni BeelineGPS.exe
  • a nahraj tam tento

je to primo ofiko soubor z webu BeelineGPS jen prelozenej

Nee, nevím jak Tobě, mě to píše, že jsem překročil testovací dobu a mám zadat reg. key a když ho zadám, tak je neplatný…

Ja mam Regedit (nebo jak se to jmenuje) a tim si upravim vzdycky registry a uz to po me nic nechce. :wink: