mikrom
červen 4, 2009, 8:11am
1
no, prave jsem hledal a myslel jsem, ze jsem to sem uz nekdy daval (verze 1.83), ale nevidim, a tak si myslim, ze by se to tu mohlo objevit
BeelineGPS 1.90 v češtině stáhnete zde: download
prelozeno je 99% aplikace a generovane listingy
2009-06-04 15:10:
Tapněte pro zobrazení nápovědy -> Tapněte pro zobrazení hintu
Ukázat info o cache -> Zobrazit listing
Do fronty pro uload/expor -> Do fronty pro upload/export
Rufuc
červen 4, 2009, 8:25am
2
Díky za češtinu. Super práce. Sice v mém případě není potřeba, ale potěší. Měl bych jen dvě drobné (a nepodstatné připomínky).
Ve Správci waypointů bych "Ukázat info o cache" změnil např. na "Zobrazit listing cache"
V listingu keše "Tapněte pro zobrazení nápovědy" něco ve stylu "Tapněte pro zobrazení hintu"
Ti co užívají Beeline dlouho jdou více méně po slepu a tak se nad těmito výrazy ani nepozastaví, ale začátečníky to může zaskočit
Bo.T.L
červen 4, 2009, 8:26am
3
mikrom napsal/a:
no, prave jsem hledal a myslel jsem, ze jsem to sem uz nekdy daval (verze 1.83), ale nevidim, a tak si myslim, ze by se to tu mohlo objevit
BeelineGPS 1.90 v češtině stáhnete zde: …
prelozeno je 99% aplikace a generovane listingy
Díky za upozornění že existuje nová verze programu. Češtinu jsem nepoužíval, ale věděl jsem o ní.
mikrom
červen 4, 2009, 8:41am
4
Rufuc: diky, takove pripominky velice ocenuji.. muzeme aspon tu cestinu vyladit
Bo.T.L
červen 4, 2009, 8:47am
5
Koukám že ta čeština asi není jenom jazykovej modul, ale zásah přímo do kódu aplikace.
mikrom
červen 4, 2009, 9:36am
6
jj, mas pravdu.. pekne rucne s kazdou verzi prepisovat zdrojak
Rufuc
červen 4, 2009, 10:49am
7
Snažil sem se projet všech 99 procent ( ) přeloženého BeeLine krom malého překlepu sem zatím nenarazil na nic jiného
upravit waypoint -> Field notes -> Do fronty pro uload/expor - chybí písmenko u export nebo se nezobrazuje jen mě?
Nové Beeline má konečně ukládání field notes do textového souboru
polerok
červen 13, 2009, 2:49odp.
10
Hele Proč když nainstaluju češtinu, tak mi to tvrdí, že můje licenční číslo je neplatné
mikrom
červen 14, 2009, 7:52odp.
11
polerok: aha s touto variantou pocitano nebylo zkusim na to jit trochu jinak B)
mikrom
červen 16, 2009, 2:58odp.
12
zkus tuhle verzi.
v \Program Files\BeelineGPS\ si zazalohuj puvodni BeelineGPS.exe
a nahraj tam tento
je to primo ofiko soubor z webu BeelineGPS jen prelozenej
polerok
červen 16, 2009, 3:15odp.
13
Nee, nevím jak Tobě, mě to píše, že jsem překročil testovací dobu a mám zadat reg. key a když ho zadám, tak je neplatný…
polerok napsal/a:
Nee, nevím jak Tobě, mě to píše, že jsem překročil testovací dobu a mám zadat reg. key a když ho zadám, tak je neplatný…
Ja mam Regedit (nebo jak se to jmenuje) a tim si upravim vzdycky registry a uz to po me nic nechce.