Čeština pro Garmin Dakota 20

Tak jsem koukal jestli se někdo již pustil do češtiny pro Dakotu a nic jsem nenašel a vzhledem k tomu že původní čeština je otřesná tak jsem zkusil vytvořit češtinu sám.
Aby se čeština moc nelišila od hodně použivané češtiny pro Oregony od HuntBehinda tak jsem použival stejné popisky tlačítek.

Jedná se úplně o 1. verzi takže určitě najdete spoustu chyb k opravě tak je sem připište a já se je pokusím postupně zapracovat.

[color=red]Důležité: Nezapomeňte si zálohovat původní Czech.gtt[/color]

2.1.2010
Dalších prací na češtině se ujal sobikovi, díky.

Tady je menší chybka …

<str>
	<tag>TXT_ETE_Next_STR_M</tag>
	<txt>as k dalšímu bodu</txt>
</str>

a možná tady by to chtělo něco jiného :slight_smile:

<str>
	<tag>TXT_Trackables_STR_M</tag>
	<txt>Vyhledávání ztracených věcí</txt>
</str>

<str>
	<tag>TXT_Edit_Waypoint_STR_M</tag>
	<txt>UUpravit waypoint</txt>
</str>

Trochu jsem si pohrál a udělal malý update češtiny pro Dakotu. Opravené překlepy a drobné úpravy.
http://zidovskekese.unas.cz/dakota cz sobikovi v2.zip

Další drobná úprava textů…

Dík že jsi se toho ujal, ja to nějak nestihám, makám nanějakých dalších wherigo cartridgich a ještě aktualizuji databázi CWG.

Ladím si češtinu pro svoji Dakotu, tak proč to neposlat dál do světa. Už je nás tady víc co mají tuhle krásnou mašinku.

Trochu jsem učesal češtinu z nového FW 2.50

Čeština trochu poladěná pro firmware 2.50 a 2.60

Diky za vylepšenou češtinu.
Po nahrátí do Dakoty jsem ještě upravil
TXT_Currently_navigating_to_STR_M
na "Právě naviguji k" - původní "Právě probíhá navigace k" bylo moc dlouhé a nezobrazovalo se kam to naviguje…
TXT_Log_Attempt_STR_M
na "Zalogovat" místo "Zálogovat"…

Opravená verze - připomínky uživatelů a pár oprav překlepů apod.

Nová čeština pro Dakotu FW 2.70 a 2.80. Měla by fungovat i na Oregonech…

Ahoj. Jde čeština i na verzi 2.90? Díky.

Ano, bude.

Dík. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli se dá nějak vylepšit barvy mapy na Dakotě. Dík.

Osobně nemám problém s barvama, ale asi by to mohl řešit nějaký TYPek na které jsou v jiných vláknech odkazy…

Ok. Ještě poslední otázka. Kde jsou uloženy v Dakotě kešky a dají se nějak jednoduše odstranit, vymazat?

Stahují se do adresáře GPX. Pokud ji zaloguješ jako nalezenou, tak se ti už nezobrazuje, ale jina ji samo můžeš z toho adresáře smazat. Ale to je popsáno v jiném vlákně, tohle je o češtině.

Mám takovou blbou mánii mít vždycky ten nejnovější firmware, takže mám ve své Dakotě verzi 3.12 Beta… Na to asi nepůjde ten vylepšený překlad, co?:frowning:

Ano, jde. Neboj, mám ho tam taky :slight_smile:

Díky Sobiku, čeština jede v pohodě. Jen mi přibylo v menu "geocaching" tlačítko "Quick Filter". Ne že bych nerozuměl, ale v tak hezky počeštěném přístroji je to jak rána na solar :wink: