Přátelé, řeším takovou challenge - dobrý kamarád by potřeboval půjčit na týden turistické mačky (klasický řemínkovky, nikoliv rychloupínáky na skelety - ty má svoje).
Akorát je to fakt last minute - potřeboval by si je převzít zítra, tj. 20.8. - ideálně Praha, Boleslav, Turnov, LBC, cokoliv, co by měl v rozumném dosahu od R10.
Slíbil jsem mu, že se pozeptám a napadl mě tento zoufalý pokus zde ve fóru. Pokud můžete, pomozte, kamarád se jistě nějak odmění.
PS: Příspěvky mimo téma, typu: měl si to trouba sehnat dřív, proč nebyl v nějakým outdoorovým krámu, kde by mu je půjčili atd. - jsou vítány, aspoň udrží thread dostatečně nahoře a aktuální.
Safra, sice jsem prave na nasi horochalupe ve Vratu, ale zadne macky tu nejsou. Ty mam doma v klubove pujcovne. Doma budu navic az v nedeli.
Ale pokud by byla situace zoufala, mohl bych mu je pujcit v nedeli v Pardubicich.
Díky za nabídku, neděle je bohužel pozdě, odjíždí v noci na neděli. Ale dík, kdybych nebyl celý víkend v práci, uspořádal bych reciproční čajový dýchánek, anžto ti jeden dlužím - z Vrátu bys to měl k nám coby kamenem. Ale rád to domluvím na jindy.
Ostatním pak samozřejmě děkuji za příkladnou aktualizaci vlákna, situace stále trvá, tak pokračujte nadále:)
Vypadá to nadějně, ale je to fakt challenge - navíc bez bodu:(
Ještě jednou dík a vlákno tímto zápisem sunu hore, stejně jako se sune tělo horolezcovo po jistém záseku nabroušeného reversního cepínu a opřením se do předních hrotů (ačkoliv tohle přirovnání je blbost, shání přece turistický mačky;) )
Tak pro všechny příznivce tohoto napínavého vlákna mám dobrou zprávu- mačky už jsou sehnány, ba i předány kamarádovi!
Tímto tedy děkuji (in order of honour):
1/majkeldovi - který na základně zdejší výzvy nakonec mačky sehnal a zcela all inclusive službou dovezl a předal kámošovi (sic!)
2/j.mikrobovi za další seriózní nabídku, která nám dávala naději
3/sovímudoupěti rovněž za jeho nabídku (čajík v září pořešíme)
4/všem ostatním za podporu při aktualizaci tohoto vlákna
5/a koneckonců i mému kamarádovi, neboť individuum zvané Potulný vypravěč si jistě za úspěšné splnění tého challenge naúčtuje od kamaráda nějakou tu provizi ve formě kvašených alkoholických nápojů;)
Čímž potvrzuji překvapivý fakt, že toto fórum má ještě smysl (sic!)
A byť je často srovnáváno k hospodě IV. cenové skupiny (kam nakonec taky rád chodím;) tak dodávám jen toto: i tam ještě občas natrefíte na parťáky, kteří vám ochotně pomůžou.