Osobne si ale myslim, ze by stacilo udelat dalsi zalozku jako jsou napr. suvenyry a pod ni teprve mit vse k challenges, na strance s profilem at klidne zustane napsany pocet splnenych challenges. A urcite oddelit body za challenges a body za odlovene cache.
Asi jsem natvrdlej, jak uz dneska nekdo napsal debil, ale ja nikde ve statistikach = STATISTIKACH smichane nalezy nevidim?! Nebo se to jen micha BM kacerum?
Sobiku: Podle toho co jsem cetl na GC se to ma zaznamenavat do celkoveho poctu nalezenych kesi. Pak na profilu je rozpad kolik z toho je challenges. Tak jsem vycetl, ale nezkousel jsem to. Ani nemam v planu teda
vidis a vo tom to je. Nevyzkousel jsi to, na vlastni voci nevidel a jen se nekde neco docetl ci slysel jak jedna baba (teda spis nadkacer) povidal a uz tady organuzujes protest.
Ucelem tohoto vlakna neni flame. Studoval jsem pravidla na GC a ne ze jedna baba povidala. Tak prosim trochu soudnosti pri psani textu. Toto ma pomoct lidem kteri v jinem vlaknu vyjadruji svuj nesouhlas s touto funkci at vi kam se muzou obratit aby to melo nejaky smysl misto toho aby jen psali do fora.
To jsem podpořil…ne že by mě to nějak zvlášť vadilo, ale jde o princip. Chalenges jsou úplně o něčem jiném než Geocaching, je to prostě jiná hra (akorát že to provozuje jedna firma-Groundspeak), tak nevím proč by se to mělo kompletovat dohromady s bodama za "krabice". To je jak kdybych cestou ke keši našel hovno a prostě za ně připočítal bod do Found It…to přece by nikdo jako normální nepovažoval…nebo jo?
Tak já jsem to vyzkoušel. V horním šedým okýnku, kde je přivítání Hallo"you user" je dole sečteno Found a Challenges, takže cifra pak mate. o něco níže už to má okýnka, kde je Found, Own a Challenges.
jediný co zatím nezměnili je pak Statbar, kde je pouze počet nálezů.
… že by laciné body do statistiky?? …
Ja bych teda dodal k tomu hlasovani. To vlakno don-t-make-completions-the-same-as-finds predpkladam do nej hlasuji vsichni kdo challanges nechteji hrat. Pokud bych challenges hrat chtel asi by mi namichani vubec nevadilo naopak treba i uvital. Proto vidim jako lepsi mit moznost proste si nastavit, ze tuto novou hru hrat nechci a v tom by bylo zahrnuto i to ze se mi nikde nebudou body za challenges zobrazovat idelane i u ostanich lovcu ve found logu. Ne ze by se to bez toho neobeslo, ale potesilo byt to a plno lidi by to podle me bralo i jako vyjadreni nazoru a postoje, ze uz toto je trochu jina hra. K tomu se GS jeste nevyjadril ale ani nazamitl tak jsem zvedavy.
No…je nacase vyrazit do terenu ne?
predpokladas spatne. challenges hrat budu ( spise vybrane, ne takove sr.cky typu dej si pivo u fleku) ale zaneradit si tim svuj gc ucet nechci. takze az bude separovane, proc ne
Don’t make completions the same as finds - 4 437 hlasu
Status: under review
Thank you for your feedback on this issue. We are discussing this internally. (30517)
jsem fakt zvedavy na na delku interni diskuse a hlavne na vysledek