Charakteristika a motivace vyznavačů geocachingu - dotazník

Vážení kačeři,
tímto bych vás ráda poprosila o pomoc s průzkumem pro mou bakalářskou práci. Ano, jsem také ten šťastlivec, kterému bylo téma Geocaching schváleno pro bakalářskou práci :wink: Více se dozvíte přímo v dotazníku.
Předem moc děkuji!

http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/charakteristika-a-motivace-vyznavacu-geocachingu/

Sakra, teď koukám, že je to ve špatné sekci a nevím, jak to přeřadit :frowning:

No netrvalo to moc dlouho, máš to tam :slight_smile:

Máš to tam.

Celkem neotravný dotazník, takže vyplněno a ať se práce podaří.

Jo, občas se najdou i šťastlivci, co mají pořádné téma na bakalářku.
Pokud to není tajné, co studuješ?
(když jsem já zodpověděl několik tvých otázek, tak zvládneš jednu moji, ne;) )

Ty jsi nečetl úvod? Tam to píšu. Univerzita Hradec Králové - Management cestovního ruchu :slight_smile:

Vyplněno. Doufám, že se potom pochlubíš s výsledkem.

Nevim jak ostatnim, ale ja napr. u otazky 10 nemuzu zvolit dvakrat stejnou variantu. Napr. pri prochazkach - 5, behem vyletu - 5.

Vyplneno, odeslano :slight_smile: Preji mnoho studijnich i keserskych uspechu :wink:

Vyplněno, ale 9,10,12 - srovnat v pořadí - byl největší oříšek, asi bych to udělal jinak :wink: - ale jinak dobré :slight_smile:

Ano, to mi bohužel nešlo nastavit musí se prostě zvolit jedno aspoň o chlup primárnější :slight_smile:

Ano, přiznávám se bez mučení, úvod jsem nečetl a šel jsem rovnou na věc… to tlačítko vyplnit test bylo lákavější než čtení úvodu :smiley:

Hezké téma. Nejvíc mi dalo zabrat seřazování. Je blbý, že u něčeho nejde dát víc odpovědí nebo stejné body.

tak hotovo.. ať se to podaří a doufám, že to pak někde vyvěsíš

Odesláno

Vyplněno

Hotovo. Jenom v otazce c. 9 "S kým nejčastěji geocaching provozujete" se spatne oddeluje partner a rodina :slight_smile:

Vyplněno (Průměrná doba vyplňování: 00.04:53)
Geocaching a data s ním spojená přímo lákají i k sociologickému průzkumu. Troufám si tvrdit, že případné závěry by byly užitečné i jiných oborech než je cestovní ruch.

Pak se rozhodně pochlub, zajímavá by byla i oponentura zde na fóru.
Přeji hodně energie při studiu.

Vyplněno. Držím palečky ať bakalářku zvládneš. Hodně štěstí :wink: