charakteristika účastníku geocachingu

Moc moc Vás prosím o vyplnění krátkého anonymního dotazníku, který potřebuji k dokončení mé bakalářské práce. Děkuji :wink:

Vyplnění zabere max. 5 minut.

Ve dvacáté otázce je těch krajů nějak málo.
U otázky 9 bych zvolil více variant… možná by ji stálo za to přeformulovat, např. Do jaké maximální vzdálenosti … sledujete nové kešky nebo tak nějak.

je vidět, že autor dotazníku moc o tématu neví a není kačer, protože by některé otázky rozhodně takto nepokládal. Např.
"9. Do jaké vzdálenosti od Vašeho bydliště nejčastěji vyhledáváte nové kešky?"
"15. V jaké lokalitě se dle Vašeho názoru nacházejí nejzajímavější kešky?"
a
"11. Využil/a jste při cestování do vzdálenějších lokalit za novou keší:"
(vůbec vs. jednou nebo častěji nebo pokaždé? to je sakra rozdíl)

aaale co, takových dotazníků už tu bylo, a nikdo se z toho nepoučil, škoda času

Vyplněno.

hotovo

vyplněno, ale je to vadné, zas to míří k nějakému turistickému ruchu, vůbec tam není uvažováno, že Praha není Středočeský kraj apod.

a co když hypoteticky považuju za nejlepší keše někde v zahraničí ?

neee - je to zase špatně nadefinované.

Nač dotazníky? Např. já jsem pěkně charakteristický.

vyplněno, ale je to špatně sestavené… chtělo by si to o gc nejprve něco více zjistit a pak dělat dotazník…

vyplněno, ale jak píší kolegové …

Otazka 9 je v poradku. Ale u otazky 7 chybi moznost "denne". :smiley:

Máš to tam, ale jak už kolegové upozorňují, není to anketa moc povedená.

U otázky 4 je nesmyslně krátké pole na něco, co bych mohl zdůvodňovat několika odstavci. DTTO otázka 8- Což je škoda, protože ta odpověď by ti mnohé pomohla pochopit.

Otázka č. 9 by měla umožňovat vybrat více odpovědí souasně.

U otázky č. 10 by místo zaškrtávátek mělo u každého druhu dopravy být spíš hodnocení na stupnici od nikdy po vždy. Navíc si uvědom, že v rámci jednoho výletu se ty prostředky kombinují a stricto sensu vzato, pěškly se člověk nakonec přemisťuje téměř vždy.

Obdobně u 11 by více vypovídala stupnice jak často.

A u 14 jsou nabízené možnosti takové podivně nepoužitelné. Už jsem viděl spoustu blbě umístěných keší, ale povětšinou jaksi blbě z hlediska hraní té hry (člověk sahá do bordelu, šaškuje na veřejnosti atp.), málokdy to má co dělat s ochranou přírody či památek.

Asi tak tedy. Je moje kritika pomalu obsáhlejší, než anketní odpověď sama. :slight_smile:

Vyplněno, ať se daří … s otázkami jsem trošku zápasil, ale zas tak špatný to není … třeba ke GC více pronikneš po škole :slight_smile:

haha vy si mě tady dáváte :slight_smile:

No, mohla bys vědět, že existuje i kraj Hlavní město Praha.

ale je fajn ze si to beres k srdci a upravujes to :slight_smile:

hezké…člověk by čekal spíš trochu sebekritiky.
Ono je potřeba o předmětu dotazníkového průzkumu nejdřív hodně vědět, než se sestaví správný dotazník, a pak taky sestavit správný dotazník není lehká věc.
Tak si prostě do bakalářky napiš, že kačeři jsou magoři, co se nedají opít rohlíkem, do všeho šťourají a ještě by nezištně někomu pořád pomáhali.
Je to marný, je to marný, je to marný…

Kdysi jsem si brigádně přivydělával v jedné společnosti na obskurní výzkumy a světe div se, docela často se v dotaznícíh uváděl region "Praha a střední Čechy" - záleželo samozřejmě na tom, co bylo předmětem průzkumu.

Příště lépe konzultovat otázky, NEvyplněno.