Chci založit cache na veřejně dostupném, asi 20 metrů vysokém komínku v Praze, ale jaksi mi nechce být vyhověno. Jak přesvědčit reviewera, aby povolil?
(Prosím, neber to Petře jako narážku, nebo že tě obcházím, když to nepůjde, tak to nepůjde, jen mě napadlo, co by na to veřejnost )
A co tu pikslu rovnou šoupnout někam na věž u sv.Víta nebo na Petřínskou rozhlednu - když adrenalin tak ať to stojí za to. A ještě můžeš sebe i případné lovce zviditelnit v médiích
Chceš dělat revoluci v pravidlech nebo se pochlubit se "super" nápadem který ovšem pravidlům odporuje a tak ho ti ta potvora revírnická nechce shválit ?
Od lidí se dozvíš jen to, že někdo bude nadšeně pro a jiný rozhodně proti. Co ti to přinese ???
Nic pravidlům neodporuje.. Nikdo není potvora revírnická. Kam na takovýhle blbosti chodíš? Raději mi sem už nepiš. Nebo se pohádáme. Já se rozumě a slušně zeptal co na to lidi a nepotřebuju, aby mě taky někdo vpodstatě napadal..
Je ten veřejně dostupný "komínek" i veřejně přístupný?
Souhlasí majitel s tím, aby na jeho objekt šplhali lidé? Aby měl na pozemku takovouhle atrakci?
A je majitel srozuměn s tím, že tam bude návštěvní kniha (tj. logbook)?
A je ten objekt v dobrém technickém stavu, takže se tam opatrného lovce nezabije uvolněná obruč nebo kramle?
Pokud na to všechno můžeš říct ano, tak neztrácej čas na fóru a vysvětli to rewírníkům.
Diskuse na fóru tu stejně nemá smysl - rewírníci se musí řídit rozumem, ne hlasem lidu.
Já nechci, aby se revírníci řídili hlasem lidu. To hlas lidu zajímá pouze mě. To že jsem tu psal o Petru Skupcovi znamená pouze to, aby si to nevzal proti sobě. Prostě mě jen zajímalo, co si o tom myslí lidi. A ti, co napsali ANO a ti co napsali NE, těm děkuji. Zbytek je flame…