A tobě se zase nelíbí remcalové! Ti ke ke geokešingu patří zrovna tak, ostatně jako kamkoliv jinam… A vůbec, remcáním proti "remcalům" chceš dokázat co? Vychovávejme příkladem, že…?
-i škola muže byt zajimava
-kolikrat muze mit novacek propracovanejsi a lip umistenou kes nes tacař
-aspon doplneni vedomosti
-o to snad v mysterkach de ne?
-a si ma zakladatel pro to duvod ne?
-"-
dej si do mesta large (pamatky stoji za kes)
-s mudly je aspon dobrodruzstvi
-ja chodim pouze pesky nebo vlakema autobusem (at to skusi i ostatni)
-…
ja do toho teda zatim nemam co mluvit(jako now), ale mamsnad pravo na svuj nazor
Jen jsem napsala svůj názor na věc. To se nesmí?
Zajímá mě, jestli jsem sama, komu to neustále vadí, nebo se tím fakt jenom tak neškodně bavíte ve chvílích, kdy z nějakého důvodu nemůžete dělat něco užitečnějšího.
No flame jsem zrovna nezamýšlela, i když připouštím, že z toho pravděpodobně vznikne.
Ale to snad záleží na diskutujících, ne?
Když si někdo v konkurenčním vlákně o BF dovolí napsat svůj vlastní nesouhlasný názor na tuto metodu odlovu, je hned napaden, že ostatním něco vnucuje…V tom případě ty nám tady vnucuješ, že remcalové nemají právo na existenci… FLAME !!! Radši to zamkni a vrať se diskutovat do vlákna o BF odlovech…byla by škoda kdyby tu vznikli dvě FLAME vlákna najednou, člověk to pak nestíhá sledovat…
Se divíš? Vždyť těmahle otázkama tady otravujete už alespoň půl roku..pořád to je dokola to samí. A ne, že to je jednou za 2 měsíce, ale každej tejden vyjdou 2 nový vlákna..zanikne jedno a hned je tu druhý, který řeší uplně to samí, jen se to jinak jmenuje…počáteční otázka je trochu jinak položena, ale po 5-10 reakcích se plácáte v tom samím…radši čtěte, hoďte si poznámku do jinýho vlákna a neza**rejte databázi novejma vláknama
Chod na keše u škol,vyndavej mikro před mudlama,mysterky jedině BF,potápěj se do vraku Titanicu,je mi to uplně jedno…
Nemůžeš někoho pranýřovat,za to,že se něco někomu nelíbí,tak to hold nebudu dělat a jdu o dům dál,pokud přesto na keš jdu i s vědomím,že tam bude přemudlováno a keš,ač jí vidim,tak nevytáhnu,nebo,že mi ukáže kam chodil Franta Pepa Jednička na střední a pak si budu do logu stěžovat… Tak je asi chyba někde jinde.
A nejhorší jsou takový šmudlové,co na keš z nějakých důvodů nejdou,bo jsou ortodoxně přesvědčeni,že to je hnusná a proti jejich víře udělaná keš a přesto spamují wrajtem.
Mně keše u škol vadí velice. Nevím, proč bych se na podobných místech měla poflakovat i po pracovní době. Většinou je to stejně jen tradička typu "moje první keš u naší školy". Takže tam ani nechodím.