Chodí vám logy?

Nevím čím to je, ale najednou včera přestaly chodit logy od keší. Bylo mi to nějak podezřelé, že nikdo nebyl za celý den na našich keších, tak se na to dívám dneska a na většině jsou nějaké nálezy a jsou tam tedy i logy, ale v poště nic :frowning:

Mě včerejší log přišel bez problémů. Jeden teda o kterém vím.

Taky mi neprisly dva logy. Zajimave

Email ale normálně funguje, když dám někomu poslat zprávu a poslat kopii do své schránky, tak to dorazí a i když napíše někdo přímo zprávu… jen prostě nechodí veškeré notifikace…

po kontrole zjištěno, že z 13 nálezů dorazilo pouze 12 emailů

na 25 vložených coinů ani jedna notifikace… děsím se chvíle, kdy to dorazí na mobil…

Tak potvrzuji.Mě taky ani jeden.Co se asi děje?

Me dorazily uplne vsechny.Logy i logy k TB

PQ a private message chodí bez problémů… logy a watchlist logy ani ťuk

Zrovna jsem se to sem chystal napsat. Od vcerejsiho odpoledne mi nic neprislo (a pritom prijit melo).

Maji to rozbite. Neni to poprve, ani naposled. Alespon se muzeme v klidu venovat uklizeni a shaneni darku. :wink:

Možná nám všechny logy přijdou na štědrý den. Jako Vánoční dárek :smiley:

nene, to je tim, ze v usa santa claus nezvladl predvanocni logistiku, takze jako zaloha byli narychlo povolani skritci, co bezne například dorucuji v groundspeaku emaily :wink:

Tak nam uz dosly ted.

Tak to vypadá, že už to funguje. A postupně dochází ty, co měly - hotová erupce!

Potvrzuji.Už jsou tady a všechny

u me bohuzel tez…
nejakych cca 40zprav behem minuty!!!
aaaaa!!!

jj, teď to dorazilo. pěkná porce :slight_smile: Bohužel, nebo spíš bohudík? to odnesla moje nová keška, která byla zrovna večer publikována a tudíž notifikace o publikaci dorazila až teď a FTF mají náhodní lovci… :slight_smile: