Chribska 5 - Za bukem v SOBOTU navecer!

Nema nekdo chut se pridat v sobotu navecer k odlovu tehle [cache]GCVAGX[/cache] stromolezecke kese. Vybavu mam. Staci jen domluvit cas setkani na Bunci! -vass-

a nepočkalo by to do soboty? :slight_smile:

tudle už jsem jednou lovil a mám na ní DNF. holt mě nenapadlo podívat se na obtížnost, tak jsem hledal s hlavou skloněnou :frowning:

EDIT: s lezením taky nemám zkušenosti, tak jak m4rkus :frowning:
ale se svou váhou bych mohl dělat závaží tak dvoum kačerům :smiley:

No kdyby nebylo mokro a blato tak bych dofrčel na kole. S lezením nemám, ale žádné zkušenosti :frowning:

To bruca:
Také jsem tam na podzim byl, ale s hlavou vzhůru. :wink: Takže bych mohl logovat saw it

-update-
posunul jsem termin z patku na sobotu. Snad bude i lepsi pocasi. -vass-

asi mě zabiješ, ale onemocněl mi malý brácha, takže nemůžu :frowning:
snad vám ale počasí vyjde. nezlob se :slight_smile:

V sobotu se mi to hodí.
Dopoledne si dám Rafana [cache]GC2666A[/cache] A odpoledne Buka. Nebo navečer? Enom aby sa to neprotahlo do noci. Tak v kolik?

No ja bych chtel brzy odpoledne dosbirat jeste zbytek turistickych kesek v Chribech co mi chybi. Budu se potulovat okolo [cache]GCV7FF[/cache] Quod licet Iovi, non licet bovi a [cache]GC1GY7B[/cache] Veni, vidi, vici;-). Potom bych se presunul k parkovisti k restauraci na Bunc, dejme tomu v 17.30 ??? Jestli zbude jeste cas tak bych zajel jeste na dalsi petku [cache]GC2428K[/cache] For ever young!

• potreboval bych aby nekdo vzal lanko a nejake zavazi na prestreleni toho stromu-

-ten cas je muj navrh, muzeme ho posunout na driv nebo pozdej podle domluvy-

Psal jsem na email. Nedorazil?

Poslal jsem SZ. Jinak kdo by se jeste chtel pridat, tak plati 17:30 parkoviste restaurace Bunc.