Chtěli byste tady také Smetiště?

Přátelé, nemohu si pomoci, ale v tomto fóru mi čím dál víc začíná chybět off-topicová sekce. Nechybí mi tedy v tom smyslu, že bych ji využíval. Mohly by se do ní směřovat diskuze o marxismu-leninismu, kubánských revolucionářích, výchově dětí a dalších více-méně společenských tématech. A já bych se jí potom obloukem vyhnul.

Možná jsem v tomto názoru sám a vyvedete mě z omylu. Toto fórum ale osobně čtu, protože mě zajímá geocaching a GPS navigace. Kdybych měl čas a chuť řešit výše zmíněná témata, najdu je v diskuzi na libovolném webu typu iDnes, Novinky. Opravdu musí být i tady?

Možná bych se přimlouval třeba i za nějaké jemné moderování.

Já bych odkázal všechny milovníky politiky na fórum http://pandora.idnes.cz/conference/geokecy/ na Pandoře, tam se dá hádat až do omrzení. Sám jsem začal s očistou tohoto fóra tím, že jsem vymazal svoje veškeré příspěvky. Nechci být tím, který tady rozdmýchává nějaký politický debaty, který sem nepatří. Takže i kdyby si tady někdo dal jako avatar třeba Stalina nebo sem zkopíroval Mein kampf, tak ode mě už na to nebude ani řádek reakce.

Za to moderování bych se taky přimlouval, je to ovšem role velmi nevděčná. Už totiž vidím ty prudké reakce na téma cenzura.

Nemyslim, ze by to prineslo uzitek. Zadne vlakno tu primarne jako off-topic nevznika. Pokud na foru budou geocacheri, kteri zvoli off-topic avatara tak, aby jim a pseudorevolucni retorikou byli (jak on rika) “blbecci” (rozumej kolegove geocacheri) zamerne provokovani k reakcim misto vecne diskuze, nepomuze ani svecena voda. Myslim, ze titulek OBECNE je dobre zvolen a proste nekdy dobre mineny zacatek ma horsi konec :-).

Editace, nebo mazání svých logů zde dříve nebylo možné. Její zavedení bylo přijmuto se všeobecným povděkem, protože se daly doplňovat opomenuté myšlenky do logů a opravovat ty hrubice co člověk zplodí :))

Nicméně kompletní mazání svých logů není šťastné řešení, protože na ty logy lidé reagovali a jestliže teď ty logy tam chybí, tak člověk, který si dnes vlákno přečte, tak mu chybí jakokoliv kontinualita vlákna a lidé, kteří na ty logy reagovali v tomto světle vypadají jako blázni, kteří řvou do tmy. Myslím, že člověk který svůj názor publikoval, neměl by ho mazat.

Uplny suhlas. Vcera som travil vecer v meditacii, co spravia ludia, ktory sa uplne znemoznia v tychto forach.Mam 2 priklady z jedneho aktivneho threadu o Ceskom Krumlove - Maty sa vyjadruje o CG a Pitr sa pridava k napadaniu Jarryho za nieco, co sam spravil minimalne 2x.

Rozmyslal som - budu dufat, ze sa na to zabudne? Zanesu Honzovi flasu, aby to zmazal? Budu sa strasne hanbit a cervenat, ked niekoho stretnu na kesi?

Nie, zmazu log. Tak jednoduche a ja som o tom nevedel.

Nekdo me napadnie…budu sa strasne hanbit a cervenat? Nie, zmazu log na kesi. Tak jednoduche a ja som o tom nevedel. Pak jen travim vecer v meditacii, co spravia ludia…:))))

Hlavní myšlenka na kterou se reaguje se obvykle uvádí v <quote>.

Historiku, zahovaras :-)))

většinou jo ale některe fora maji možnost smazani jenom pokud je příspěvek posledni.
editace je možna pouze třeba 20 minut po odeslani…

JJ, ale autor chybí, ten se nezobrazuje a navíc bývají logy kráceny.

Predchozi text je klasickym pripadem, jak z normalne zacateho vlakna postupne vznikne off-topic vlakno. Jedine, co ma napr. tento Matyho prispevek se smetistem spolecneho je to, ze tam patri :-).

No, pekne jsi to “po drevokocursku” zjednodusil :wink: Nereagoval jsem na Matyho prispevek, ale na Samanuv a jen jsem vyjadril svuj nazor v tom smyslu, ze se v tom vlakne od Jarryho stejne uz nic noveho nedozvime neb to konciva obvykle stejne. Ale kdyz Vas bavi diskutovat porad dokola s nekym, kdo jen neustale do neceho stoura, rozdmychava, kritizuje a meni nazory… tak si to proste uzijte :o)))

A k tomu mazani logu. Michas hrusky s jabkama. Smazat note je snad jine nez smazat found it, nemyslis? No a jediny log, ktery jsem kdy na svych keskach smazal byl Samanuv a Saman dobre vi, proc jsem ho tenkrat smazal a v zapeti se tam objevil novy, jiz publikovatelny... :o)))

Uznávám že jsem se asi zbytečně unáhlil, možná by se ta možnost mazání měla dát jen jednomu spolehlivýmu člověku.

Všem z koho jsem udělal “samomluvce” se omlouvám.

Off-topic:))