Chuck Norris ... co dodat:-D

Takže kdo je největší kačer?! :smiley:

Chuck Norris nehledá keše, jen prijede na výchozí souradnice a pocká, až si keš najde jeho.

• Puvodne neexistovaly žádné Virtual Caches - pak ovšem vyvstala nutnost nejak pojmenovat keše, ze kterých Chuck Norris vymlátil duši.

• Chuck Norris necte listingy. Dosud se nenašel autor keše, který by mu to vycetl.

• Chuck Norris založil dve keše na Petrínské rozhledne. Obe byly publikovány.

• Chuck Norris nemá žádné coFTF… aspon se ješte nenašel kacer, který by se s ním zúcastnil FTF a žil dost dlouho na to, aby je zalogoval.

• Chuck Norris dokázal fyzicky vložit TravelBug do earthcache.

• Chuck Norris obcas loguje DNF. Neznamená to nic jiného, než že Dorazí Na Funus ownera dané keše.

• Chuck Norris porádal event, na který nikdo jiný neprišel. Presto z toho byl Mega-Event.

• Neexistuje keš, která by pro Chucka Norrise nebyla "drive-in". Existují jen závory, které nepoznaly Chucka Norrise.

• "Vichrice" v Tatrách v roce 2004 byla ve skutecnosti prvním slovenským pokusem o CITO - jen Chuck Norris se domníval, že název znamená "Chuck In, Trees Out". (Groundspeak vzápetí dospel k záveru, že to tak nejspíš urcite je a vždycky bylo.)

• Chuck Norris nikdy nelogoval keš jinak než "Pohodová popracovní".

• Chuck Norris jednou našel "large" cache plnou kinder-šrotu. Po jeho návšteve v ní byly dva rodinné domky a funkcní pracka.

• Chuck Norris ukládá keše velikosti large zásadne do zábradlí. (od SpeedyGT)

• Ve výjimecných prípadech se podarilo najít keš, která dosud nebyla publikována. Chuck Norris našel keš, kterou autor ješte neschoval.

• V&F Family dovedou schovat keš do vyfrézovaného šroubu. Chuck Norris dovede schovat keš do frézy.

Jsem to našel na jednom "interním foru"..pokud tu to sna už je tak mě ukamenujte třeba, já to nenašel.

Jinak si myslím, že je chuck http://www.geocaching.com/profile/Default.aspx?guid=da2cfe05-df8b-4340-94b2-40967007fe4e celkem vostrej. Zajímalo by mě kolik má nezalogovanejch pixel a taky jak to vlastně dělá, když na web ani nechodí…hm, no prostě Chuck Norris!

Na tuhle kešku jsem se zrovna dneska díval, že bych si ji odlovil, když už budu poblíž. A zatím mi to teda hlava nebere :frowning:

Tady nekdo nevidel listing [cache]GC1MYK3[/cache] :smiley:

Nejen Pha ma sveho Chucka [cache]GC1P2VY[/cache]

Clovek z venkova by rekl, ze Prazaci nemaji pravdu, ze u Znojma jeste nezacina Asie, aby tam vznikaly takhle primy plagiaty, ale asi maji… B)

to je Chuck žabař, asi je až druhý… :smiley:
[cache]GC1V0BH[/cache]

no jenom jsem se tak hluboce zamyslel (ale zas ne moc, aby to nebolelo), ze to nekomu stoji za to do pismene bez vlastni invence (samozrejme se svolenim autora originalu) vytvorit duplikat kese … :smiley: asi uz nedochazeji jen mista, ale i napady :stuck_out_tongue:

ale to neni dulezity, hlavni je, ze se lidi bavi :slight_smile:

a ty si Hacko pamatuj, ze Prazaci maji vzdycky pravdu. teda aspon ja. :wink: :smiley: (jinak mala geograficka oprava: asie zacina za negrelliho viaduktem :P)

Asie je všecko na východ od Vltavy :smiley:

Je Chuck Norris taky z Praheee? :smiley:

Kurwa Davide, to ty jsi teda cizinec a ještě k tomu Asiat:D A máš vůbec pracovní povolení?:smiley:

RAvB: a od hlubocep nahoru zacinaji indiansky teritoria :wink:
H: ne, pac v praze uz jsem ja :slight_smile:
C: povoleni? ja nemluvit cesky. nerozumet. chtit bota, tricko? :slight_smile:

Navrhuji zamknout toto vlakno - jednak se odklonilo od tematu (Chuck Norris) a jednak urazi Dainovu rasovou prislusnost! :@

Kam tohle forum speje? B)

prdlajs zamknout - zrusit, vymazat, zprovodit ze sveta… :smiley:

niximor je Chuck.

Je vidět, že Qnik je pravý exot. Nejen, že nepozná duplikát keše, ale on si splete i pravého Chucka s jeho dvojníkem. :smiley:

Pravý Chuck samozřejmě keše (výhradně s FTF) už neloguje. Udělal to jen jednou na zkoušku u své první keše a bere to, jako že tím zalogoval zároven i ty všechny ostatní. Zatím se neobjevil nikdo, komu by to vadilo (tím je samozřejmě především míněno, že se už neobjevil POTOM). :wink:

Vymazat to fakt neumím, to bych musel jít žalovat Pepovi, ale ještě jednou se tady někdo opře o Daina, nebo snad mou maličkost tak to fatk zamknu! :smiley:

A vůbec co by na to "opírání se" o ostatní řekl Chuck?

Já bych se nebál (teda spíš bál), on si to Chuck smaže sám, až se tu objeví. Myslet si, že na výčet jeho činů stačí 14 bodů, je totiž nehoráznost největší.
Budem rádi, když tohle vlákno nezruší i se serverem a uživateli.:D:D

Chuck Norris se jednou cestou z hospody NECHTENE oprel o meteorit. Pak vyhynuli dinosauri.

Tak si jen pomyslete, co muze udelat s timhle serverem! B)

Když bylo Chuckovi pět let, ztratil na výletě v lese kindrhrošíka. A tak vznikl geocaching :wink:

Tak už je to tady. Chuck začal likvidovat od zdroje - neběží geocaching.com