Pánové a dámy, sám velký Chuck_Norris zavítal mezi nás a máme tak nového člena na gc.cz. Doufám, že si bude pamatovat souřadnice všech ČR keší (nebo i listingy) :D:D:D
Žabaři, to zvládne každý Hulán…ale kdo z vás si pamatuje všecky logy na českých keších od roku 2005? ![]()
Nemyslim to ve zlém. Občas tu proletí nějaká hláška co všechno ChN dokáže. Jseš fakt nový nebo se jen maskuješ ?
Dle ikonky je to snad jasne ne? Kdo si da praci s premaskovanim Jezise na Chucka? Neznaly novacek nebo mazak co si chce hrat na boha B)?
Milý EmbreOnyxi!
Za prvé - nejsem žádný nováček, já lovil kešky už v dobách, kdy všichni kačeři ještě tahali kačera.
A za druhé - nevím proč bych si měl hrát na svého podřízeného.
B)
Super, teď když "tahaní kačera" používá už i Chuck se konečně nemusím stydět.:D:D:D
Teda to "už i" je samozřejmě čistě relativní, Chuck tenhle výrok používal už když já jsem tahal kačera… a možná i kačer ještě tahal kačera… a vůbec, vlastně už raděj mlčim.![]()
No zkrátka já měl svou první tisícovku už v době, kdy Marco Polo považoval za žhavou novinku tu čínskou krabičku, co furt ukazuje na sever.
(tedy žhavou novinku pro něj, já to vynalezl už dávno a následně prodal čínskému císaři za noc strávenou s jeho čtyřiceti manželkami ;))
(tedy ty manželky by mi daly tak jako tak, ale takhle jsem to měl s posvěcením samotného císaře ;))
(tedy ne že by byl názor císaře pro mne nějak směrodatný, co mi takový císař může? Vždyť těch Číňanů je i dneska jen trapná miliarda :D)
Počkejte až Mao vyhlásí: 1 číňan = 1 založená keška ![]()
Zdá se mi, že se bodlak nudil a neměl do čeho rypnout…
uhodils hřebíček na hlavičku ![]()
a to víte že Chuck Norris dokáže prásknout otáčecíma dveřmama.
On dokáže vejít po Vás a vyjde před Vámi.
A to víš, že na této aprílové keši má Chuck dokonce FTF? ![]()
[cache]GC1PCF2[/cache]
Chuck Norris je v Praze!
http://www.lidovky.cz/to-neni-vtip-chuck-norris-dorazil-do-prahy-fi9-/lide.asp?c=A101016_110924_lide_mev
Asi chce odlovit serii FCPT. Myslím, že to dá do hodiny.
Chuck Norris je ten poslední, kdo by šel lovit 100 mikrokeší na silnici o ničem ![]()
FCPT je pro lamy, co se honí za bodíky a myslí si že jsou něco extra, když jich nasyslí 8545. JÁ si sednu do svého Land Rover Freelanderu a udělám si v Práglu drive-in sérii No Voltage, Štvanice, Epsilon, Styx, Delle Amazoni Salto, Barrandovský most a X Never Marks the Spot. Samozřejmě na všem plánuji FTF.
Chuck Norris má FTF úplně na všech keších, tam kde ho nemá je to jen proto, že se jim schoval aby ho nenašly. ![]()
A když už si chce Chuck odpočinout a nějkou tu kešku najít, nejde on podle GPSky, ale GPSka jde (=ukazuje) podle Chucka.
A když jdou děti spát, tak se dívají pod postel, jestli tam není bubák. Když jde spát bubák, tak se dívá pod postel, jestli tam nnení Chuck Norris.