Hele, nevyresili. Zkus ted s posledni verzi udelat to co tam radim, a poslat mi ten log. Treba neco objevim, co mate spolecneho.
Právě jsem to u sebe asi vyřešil, nemáš Cubka náhodou Windows v angličtině?
Prosím, podrobnosti? Dík.
Právě jsem to u sebe asi vyřešil, nemáš Cubka náhodou Windows v angličtině?
Nemam, ale mam nastaveny locale Windows (Ovladaci panely -> Oblast -> Sprava -> Zmenit mistni nastaveni systemu) na jinou nez ceskou, tak by to mozna mohlo mit nejakou souvislost?
Kazdopadne build, ktery mi poslal HaLuMa pres zpravy, mi pomohl na prihlaseni.
Co nevidět vydám novou verzi, tak i JereGEO bude moci zkusit, jestli to zabere. ;)
Díky. Mně to už jede. Musel jsem upravit kódování na české, pak už to začalo fungovat
Myslis tu starou verzi?
Již další dobu se mi stává, že při importu všech PQ přes GC.API dostanu chybovou hlášku:
pocket query PQGDP0R not found
Žádnou PQ takhle pojmenovanou nemám. Co to, prosím, ta PQGDP0R je a proč se to GG snaží stáhnout?
A dá se nějak nastavit, aby se o to nepokoušel?
Díky
To není název, ale identifikátor. Něco podobného jako gc kód u kes.
Zjevně to pq splňuje kritéria na stáhnutí, Groundspeak tvrdí, že lze stáhnout, ale ve skutečnosti nejde. Tohle se dá velmi dobře odhalit, když si zapneš debugovani API v nastavení Geogetu. Těsně po té chybě bys pak měl mít v datovém adresáři v /temp pár textových souborů se záznamem API dotazů a odpovědí. Ty když mi pošleš, tak z toho poznám, co je za problém.
Díky. Zapnul jsem debug API a v příloze posílám obsah adresáře /temp.
Jak do těch souborů koukám, tak PQ s identikátorem GDP0R je PQ s názvem "45", která se generuje každý čvrtek a obsahuje české keše z části roku 2014. A dle webového rozhraní se zdá, že se minulý čtvrtek normálně vygenerovala.
To že se nedaří stáhnout pozoruji asi tak dva měsíce.
Taky na to koukám. Z webu ti ručně stáhnout jde?
Nejde. Já jsem nejdřív koukal jen na záložku aktivních QR a tam je u ní psáno, že se generovala 23/Dec/2021 00:06:14. Ale na záložce PQ ke stažení chybí.
Zkus na to PQ nějak sáhnout,trochu ho změnit - uložit - změnit zpět. Aby se jim tam znovu zavedlo do systému a znovu vygenerovalo, třeba mají něco zblblé.
Myslim na webu v definici PQ.
Upravil jsem PQ dle tvé rady a nastavil jsem generování na zítřek. Tak uvidíme, zda to zabere.
Zítra dám vědět.
Díky za pomoc.
Tak webové rozhraní píše, že se PQGDP0R dnes v noci znovu vygenerovala. Ale ke stažení tam zase není.
Takže to mají rozbité.
Kdyby chtěl někdo tento jev dále zkoumat, tak jsem k dispozici. A pokud ne, tak tu PQ smažu a vytvořím znovu a snad se to tím vyřeší.