Potřeboval bych poradit s MapSourcem. Při spouštění se mi objeví Incorrect langague dll file. Please reinstall MapSource Po odkliknutí se objeví Runtime error
Program C:/Garmin/MapSource.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application’s support team for more information.
Já mám s MapSource jiný problém. Potřebuji ukládat občas data jako GPX. Hlavně se jedná o trasy (pro přiřazení souřadnic k fotkám). Ovšem při ukládání do tohoto formátu mi skoro vždy program spadne.
Postupně jsem zjistil, že aby program nepadal, tak je nutné přejmenovat všechny trasy tak, aby neobsahovaly znaky s diakritikou a taky změnit "barvu" trasy na "výchozí". Je to ale dost otravné, přejmenovávat všechny trasy…
Nesetkali jste se s touto chybou? Případně nevíte, jak jí odstranit?
No to je proste mapsource, s tím nic nenadelás. Já napríklad pro spojení nekolika gpx tras vzdycky musel nahrát jednu cást do gps prejmenovat ji na current.gpx, nahrat do MS a tam spojit ji s jiz jednou nahranou. A znova. Proste mapsource nedokáze nahrát gpxek víc a jen po jedním urcitým názvem…proste garmin…
Tohle trochu nechápu. Já různé soubory v MS normálně spojuji a pracuji s nimi, jen to musím pak ukládat jako GPX. Buď si dám "import" dat přímo z GPSky, kdy se mi v Mapsource zobrazí většinou několik tras, nebo si zkopíruji GPX soubory s denními trasami, které mi Map60-ka ukládá na kartu, otevřu si ty soubory vedle sebe a pak je normálně zkopíruji a vložím…
Ty trasy pak jdou v MapSource jednoduše spojovat (po sobě jdoucí trasy jednoduše příkazem (klávesová zktratka CTRL + J), případně si "editovat" část trasy a opět pomocí funkcí kopírovat a vložit ty trasy spojit…