Taky vám nechodí maily z watchlistu a logy z vašich keší? Poslední mail mám z 4.5. 23:15, od té doby nic, i když logováno bylo. A co PQ a PM notifikace? Chodí vám?
Notifikace vcelku přichází, ale PQ mi teď došlo po týdnu jenom jedno...
Choze
Jsem na to stejně, už jsem díky absenci zpráv z watchlistu a PQ začínal mít pocit, že jsem propásl konec geocachingu.
Áááááá. Před chvílí jsem si nechal poslat PQ a došlo. A teď mi přišly i dva z watchlistu. Takže asi v Seattlu přestali chlastat. [:-P]
Právě mi přišel první log z jedné mojí keše, ale zatim jen jeden…
Mě dnes z watchlistu taky nic nepřišlo. Asi někde udělali soudruzi v USA chybu.
EDIT: Tak teď už mi to přišlo ...
Mne v sobotu přišly dva maily o tom že kdosi nalezl dvě moje cache … někdy na podzim!!! Zato dva nové nálezy ze včerejška ještě ne, možná zase až za pár dní nebo snad týdnů…
PQ i zprávy o logování keší mi taky už pár dní chodí více než symbolicky. MATRIX byl asi napaden ![]()
Mě logy keší i GC a TB chodí a vždy chodily normálně. Watchlist nemůžu posoudit, žádnou cache v něm nemám.
Z watchlistu mi nic nepřišlo, ale hlavně nechoděj mi logy z mých nalezených cachí sem rád, že není chyba na mém příjmači.
To generování automatických PQ je docela zajímavé, že se posouvá pořád dopředu, takže za určitých okolností se dostane do období nejvyššího vytížení serveru a pak má asi zpoždění. Jinak jak píše Tom, ruční generování funguje docela dobře… a rychle.
[quote] Aviatik: Mne v sobotu přišly dva maily o tom že kdosi nalezl dvě moje cache ... někdy na podzim!!!
[/quote]
Pokud nastavim log na datum “nekdy na podzim” tak s tim taky mail prijde, takze bud nekdo dologovava podzmni kese, nebo prelogovava team na cleny, nebo se uklep a nebo “keca” ![]()
BTW: pokud nekdo loguje z WAPu tak info mail o logu neprijde! A znam par lidi kteri hned po nalezu pisou pres WAP log s tim ze pak u PC upravuji a prodluzuji ![]()
Presne tak - to muze byt pricina, proc si nekteri stezuji, ze jim ten a ten log neprisel - logy nacnute pres wap branu proste nechodi, to je znama vec. Ja osobne zadny vypadek v dorucovani jakychkoliv mailu nezaznamenal, jen maily s PQ se posouvaji dale, ale i to je znama vec a pomuze to PQ obcas smazat a vytvorit znova co nejvic po pulnoci PST casu, cili po 9h dopoledni casu naseho - pak zase chvili bude trvat, nez to planovac postupne posune az na nejvyssi spicku pred USA pulnoci, cili nasim ranem...