Ahoj,
8.1. jsem našel TB a vzal si ho do kapsy. Po návratu domů, jsem zalogoval found it. Dnes 14.1. jsem uložil TB do kešky. Po návratu domů, jsem chtěl zalogovat keš a zapsat vložení TB, což se mi nepovedlo, protože GC.com píše, že TB je někde v USA. Jedná se o TB
TB2AK74
http://www.geocaching.com/track/details.aspx?guid=f1126d6a-3732-4abb-9130-7fc55a4bf0b5
Prosím poraďte. Díky
Jedna z moznosti je napsat pres profil " Zeke & George" a poptat se, jaky meli duvod ze ho od tebe virtualne grabbnuli.
Druha moznost je, protoze znas trakovaci cislo ho zase z te cache kam ho vlozili vyzvednout a vlozit do te do ktere jsi ho dal fyzicky.
V kazdem pripade bych se jich poptal, proc to grabnuti od tebe udelali.
no budu jim asi muset napsat, protože to číslo z TB si nepamatuju ani si je nikam nepíšu. To bych musel zítra vyrazit 30km autem , 3km pěšky sněhem, doufat že tam stále je a číslo opsat…
Vaše zpráva pro <[email protected]> ze dne 14.01.2010 nemohla být doručena.
Zpráva je přiložena.
takže nějaká další rada?
a navíc koukám, že TB už má někdo doma. Tak aby ho dal on found it?
Ať jej stávající nálezce zase grabne, vloží do cahce a opět vyzvedne - je to prostě blbinka ve stylu [tb]TB21H4X[/tb] (slavná teleportační kačenka).
Tedy je několik exemplářů (klonů ;)) stejného čísla a owner se baví tím, jak skáčou po mapě.