chybějící keš nebo dva logy na jedné kešy

Ahoj, název tématu není přesný, ale jiný mě nanapadl …

Mám takový drobný problém - při spuštění statistik po včerejší kombajnu mě zaskočila v geogetu jedna věc - na geocaching.com mám 1,789 a statistiky pracovali s tímhle číslem a vygenerovali se v pořídku, ale když jsem zapnul filtr v geogetujen na nalezené, tak sesznamnalezených obsahuje o jednu keš mín, zkusil jsem do druhé instalace naimportovat my found PQa to obsaovalo taky o jeden bod mín (1788)

Jediné vysvětlení je asi to, že jsem nějakou keš zalogoval 2x, ale problém je vtom, že jsem jich logoval po včerejšku 220 a vážně se mi nechce kontrolvat každou keš zvlášt, tak by mě zajímalo, jestli je možné v geogetu nějak odhalit dva logy na jedné keši. Už jsem něco našel na foru, ale z toho co jsem našel jsem pochopil, že aby to pracovalo s dvěma logy, musel bych tu keš vytvořit ručně jako nový bod což jsem určitě neudělal.

Předem díky za rady

a tady je pro jistotu link na můj profil:
http://www.geocaching.com/profile/?guid=80d94522-4a26-4400-9a3b-10fbc3526842

Naimportuj si my founnd, pak si vyjed seznam Found, "odecti" od toho posledni import (tedy TAGS/IMPORT a nazev posledniho importu) a zbude ti to, co neobsahuje MFPQ

Fredy176: Jestli más nainstalované GJ tak ten má Dávku (příkaz) "Kese - zobrazit vícenásobné nálezy".

A neni jednodussi pouzit v GJ pripraveny dotaz pro nalezeni kesi s vice nalezy?

Geojarry / Dotaz do databaze Geogetu /SQL /Nacist / Multiple finds on single waypoint.sql / Okno Geogetu

EDIT: byl jsem pomalejsi a ja to nemam jako davku - zrejme v novejsi verzi davka je a ja ji nemam nainstalovanou.

díky za radu, problém vyřešen :slight_smile:

Jak mi dnes doporucil medwyn_cz abych si přeinstaloval GJ tak v ní je tato dávka.

Ja vim, cetl jsem a medwynoovi ver :slight_smile: Ale ja to nepotrebuji, umim si poradit i bez toho, tak me to netrapi.