Chybné listingy na GC.com

Taky jste si všimli, že se poslední dobou začínají na GC.com v listingách objevovat v stále větším množství jakési řetězce paznaků náhodné a proměnné délky (které v mnoha ohledech způsobují problémy - jak stahování, tak tisky) ? Někde mezi sekcí "short description" a "long description". Namátkou uvádím několik zjištěných keší - GC1CFAD, GC1A510, GC1BJ0G, GC1CEVM, GC1PTGN, GC188C2, GC19RGB, 1XF3R, …
Na opravu téhoto problému by mělo stačit listing editovat a uložit.
Chybu bych rád někde nahlásil (grounspeak.com ?), ale nějak se mi tam nedaří ani zaregistrovat, natož napsat příspěvek, tak nevím jak … nemohl by se o to postarat některý z reviewerů, kteří asi mají potřebné kontakty ? Dík.

Mas pravdu. prvne jsem se s tim setkal minuly tyden zde [cache]GC188C2[/cache]. Jako na potvoru se tam ma urcit kod, ktery se prida do nazvu fotky. Samozrejme, ze jsem ty paznaky lustil:) Jak jinak, kdyz je to mysterka. Behem prohlizeni se delka toho retezce menila, Coz me v tom lusteni utvrdilo:)

Také se mi tyto paznaky zničeho nic objevily v listingu nové cache, která v té době byla těsně před publikací:
Pascalova cache [cache]GC1DGAP[/cache]
Editace a uložení nepomohlo, akorát se měnil počet znaků a jejich symboly.
Pak jsem trochu měnil zdrojový kod (změny některých tagů) a znaky najednou zmizely.. Od té doby už je vše v pořádku. Ale co přesně to působilo doteď nevím..