TB33EQG jsem vložil do kešky GC1R4PW.Na stránce kešky v Inventory je zobrazen.Ale jinak mi zůstal i mém inventáři a taky na stránce Travebugu visí,že v mém vlastnictví.Může mi někdo poradit další postup k nápravě?Díky
Když se koukneš na stránku travel bugu tak je tam
"Recently Spotted: In Kaple sv. Anny v Hostenicich"
Což znamená že je v té keši.
Jinak jej zkus znovu vložit ![]()
To jo,to vidím,že je tam psáno "Recently Spotted: In Kaple sv. Anny v Hostenicich" .Ale v Tracking History není záznam o vložení TB do této kešky,tak jestli to nebude vadit…a v mém profilu v seznamu TB zůstal viset,že ho mám pořád v držení,tak nevím…Jinak znova ho už nevložím,tím že už je vložen do kešky,tak i když smažu log a zkusím vložit log znovu,tak už TB tam znova nedostanu,když už tam je,zkoušel jsem to.Při logování dole v seznamu TB a GC se mi už nezobrazí.Navíc nemám číslo TB,nenapsal jsem si ho:-(
Ode dneška si je už píšu ![]()
Jediná odpověď - TRPĚLIVOST… Synchronizace některých dat na GC.com trvá jednotky minut (po tu dobu jsou data tahána ne z databáze, ale z cache serveru) a toto je zjevně jedna z těch věcí - v databázi je už správně vložen v keši, ale vůj seznam inventory bude stará info z cache serveru. I proto po posledních změnách designu a funkcionality je na každé stránce GC.com dole info, jak dlouho je daná stránka cachována v paměti (např. v listingu TB je vpravo dole "data on this page is cached for 3 mins" ). Přímý přístup do databáze kvůli každé "volovině" typu čtení databázových dat (ne zápis) není možný, to by se DB strhla…
Čili přístě počkej, určitě se to srovná - když není při tvém logování v seznamu TB k vložení, je jasné, že databázově je to ok, jen se musejí refreshnout stránky s informacemi, kterých je několik…
jj,díky za radu,budu čekat…snad se to srovná.Nerad bych dalšímu nálezci způsobil nějaké problémy při zalogování.
V keši vidět je takže jakmile jej někdo vyzvedne tak to to snad zmizí.
Počkej na vyzvednutí a pak by to mělo být v pořádku ![]()
Přesně to samé se mi kdysi stalo na keši Small Mystery. TB mi z inventáře zmizel, ale na stránce TB se změna neprojevila, kromě změny v "Recently spotted". Po nějaké době ho Shantíci normálně retrívli a bez problémů pokračoval dál. Sice ho v příští kešuli někdo šlohl, ale to už je jiná. Takže počkej, ev. si ho dej na Watchlist, abys věděl až se pohne.