Chystá se další článek o GC

Od souseda jsem se dozvěděl, že se chystá článek o geocachingu - on o něm sice ví, ale nehraje, nezná podrobnosti - a že by chtěli nějakého toho kačera vyzpovídat, co to ten gc vlastně je. Sám bych nerad, přeci jen ještě za ten půlrok nevím všechno a jsem možná až nebezpečně nadšenej. Neměl by někdo zájem? Článek bude asi na jednu stránku a je to do časopisu Chalupář, pokud se nepletu, jako součást nějakého seriálu o koníčcích chatařů.

No a v které části republiky ten soused bydlí?

Mrknu pod avatar nebo do profilu:
Viburnus

A mohu také hádat?

Aha, to je deformace - kouknul jsem se na profil na gc.com a tam nic nebylo B)

Nepsal jsem kde bydlí, protože myslím, že vzhledem k vynálezu nohou, koně, auta a telekomunikace ta naše republika zas tak velká není a možnosti jsou mnohé…
to abakus: mám to brát jako zájem? :slight_smile:

Ne, jako zájem to neber, protože někomu kázat o geocaching bez toho, aby se mu cokoli ukázalo, nemá smysl.

Mělo by být standardní, že když o něčem píšu, tak o tom taky něco vím, tzn. že si to vyzkouším i v praxi. V opačném případě z toho vzniká slátanina a nesmysl. Řekni tomu známému, ať si koupí GPSku, tak rok hledá keše, nějakou ať také založí a pak může vesele psát, stejně jak MarekL, který ví o čem píše.

>…kázat o geocaching bez toho, aby se mu cokoli ukázalo

Zmiňoval jsem všechna ta přibližovadla na ukázku toho, že abych se s někým setkal, nemusíme být ze stejné ulice.

>…který ví o čem píše.

Jojo, to je ideální stav. Bohužel ne všichni novináři a přispěvatelé jsou kačeři. Proto se snažím získat pro onen článek někoho, kdo by nejen věděl o čem mluví, to bych zvládnul sám, ale JAK o tom mluví. Aby z toho nevyšlo že jsme stihomamem postižení magoři nadzvedávající všechno co není napevno v zemi, nocí se plížící stíny nebo dětinská hovádka hrající si se šipkou.

Ačkoli… :smiley:

no ono takovej clanek by asi zase tolik neuskodil :wink: ono je lepsi kdyz si lidi myslej ze jsme divni blazni co nekam behaj a delaj divny veci, ale ne nezakonny :wink: problem by byl spise s clankem ktery vylicil vsechno jak je a ukazal ty nejlepsi kesky :D, pak bych se obaval navalu mudlu na keskach a jejich niceni :frowning:

Jo jo, jak píšeš, máš pravdu a tak to i někdy bývá nebo vypadá.