Od souseda jsem se dozvěděl, že se chystá článek o geocachingu - on o něm sice ví, ale nehraje, nezná podrobnosti - a že by chtěli nějakého toho kačera vyzpovídat, co to ten gc vlastně je. Sám bych nerad, přeci jen ještě za ten půlrok nevím všechno a jsem možná až nebezpečně nadšenej. Neměl by někdo zájem? Článek bude asi na jednu stránku a je to do časopisu Chalupář, pokud se nepletu, jako součást nějakého seriálu o koníčcích chatařů.
No a v které části republiky ten soused bydlí?
Mrknu pod avatar nebo do profilu:
Viburnus
A mohu také hádat?
Aha, to je deformace - kouknul jsem se na profil na gc.com a tam nic nebylo B)
Nepsal jsem kde bydlí, protože myslím, že vzhledem k vynálezu nohou, koně, auta a telekomunikace ta naše republika zas tak velká není a možnosti jsou mnohé…
to abakus: mám to brát jako zájem? ![]()
Ne, jako zájem to neber, protože někomu kázat o geocaching bez toho, aby se mu cokoli ukázalo, nemá smysl.
Mělo by být standardní, že když o něčem píšu, tak o tom taky něco vím, tzn. že si to vyzkouším i v praxi. V opačném případě z toho vzniká slátanina a nesmysl. Řekni tomu známému, ať si koupí GPSku, tak rok hledá keše, nějakou ať také založí a pak může vesele psát, stejně jak MarekL, který ví o čem píše.
>…kázat o geocaching bez toho, aby se mu cokoli ukázalo
Zmiňoval jsem všechna ta přibližovadla na ukázku toho, že abych se s někým setkal, nemusíme být ze stejné ulice.
>…který ví o čem píše.
Jojo, to je ideální stav. Bohužel ne všichni novináři a přispěvatelé jsou kačeři. Proto se snažím získat pro onen článek někoho, kdo by nejen věděl o čem mluví, to bych zvládnul sám, ale JAK o tom mluví. Aby z toho nevyšlo že jsme stihomamem postižení magoři nadzvedávající všechno co není napevno v zemi, nocí se plížící stíny nebo dětinská hovádka hrající si se šipkou.
Ačkoli… ![]()
Viburnus napsal/a:
Aby z toho nevyšlo že jsme stihomamem postižení magoři nadzvedávající všechno co není napevno v zemi, nocí se plížící stíny nebo dětinská hovádka hrající si se šipkou.
no ono takovej clanek by asi zase tolik neuskodil
ono je lepsi kdyz si lidi myslej ze jsme divni blazni co nekam behaj a delaj divny veci, ale ne nezakonny
problem by byl spise s clankem ktery vylicil vsechno jak je a ukazal ty nejlepsi kesky :D, pak bych se obaval navalu mudlu na keskach a jejich niceni ![]()
Viburnus napsal/a:
Aby z toho nevyšlo že jsme stihomamem postižení magoři nadzvedávající všechno co není napevno v zemi, nocí se plížící stíny nebo dětinská hovádka hrající si se šipkou.
Jo jo, jak píšeš, máš pravdu a tak to i někdy bývá nebo vypadá.