Chystáte se založit large cache? Nabízím zdarma nějaké předměty na výměnu.

V rámci novoročního úklidu se hodlám zbavit několika předmětů, které nevyužívám, prodávat se mi je nechce, nemají velkou hodnotu a vyhodit se mi je taky nechce. Nabízím je proto zcela zdarma někomu, kdo chce založit large cache a nemá dost věcí na výměnu, případně někomu, kdo large cache již založil a chtěl by jí obnovit, případně doplnit věci na výměnu.
Přibližný seznam:
-funkční telefon motorola (černobílý display, zastaralý v originál krabici s návodem v CZ a nabíječkou
-funkční bezdrátový telefon Philips na pevnou linku (odhlásil jsem pevnou, už ho nevyužiju)
-televizní hry Sega, s několika výměnými kazetami a ovladači
-větší množství gramofonových desek, některé jsou opravdové rarity
-pár orig. CD (hudba)
-atd.

Tak leda ty CD, pokud to jsou Psi Vojaci, na jednu planovanou tematickou, ale az nekdy behem jara.
Krome tech vinylu by se to mohlo vejit do regular ammoboxu, ne?

Sega Master System / Megadrive / nebo snad Saturn určitě do ammoboxu nevleze ? Možná bych to koupil za nějaký mrzký peníz, mám rád herní šrot vystavený na polici :slight_smile:

Věděl jsem, že tyhle i pro někoho zdánlivě bezcené věci můžou mít pro někoho určitou hodnotu. Prodat to nechci, až budou v cache pošlu ti waipoint a můžeš to za něco směnit.
Cd psích vojáků nemám, jsou bluegrassové, uploadnu fotografii, aby byla vidět velikost těch věcí.

Píšeš bluegrass. Nemáš desky z Portu? V Plzni poblíž keše o Portě je jedna hodně velká v ZOO Plzeň. Tam by se to dalo dát a do porty odkaz.. :smiley:

Pro tyhle situace "vyhodit to nechci, ale nevím co s tím" doporučuju aukro.cz (nebo nějaký podobný server). Jeden se tam kolikrát nestačí ani divit, co všechno má ještě pro někoho cenu, někdy i velkou.