CITO event v Prostějove

Ahoj, kdo z vás jede na event vlakem z Olomouce, ve více je víc zábavy. Možná by se to i vyplatilo na slevu, pokud jedete, tak v kolik odjíždíte z Olomouce, a byli byste ochotní jet se mnou? No a v kolik jedete zpět, pokud máte oregon, či jiný přístroj na wherigo, tak je to výhoda. Pište na [email protected]

Haló, tak jede někdo???:o:o:o Nebo ne a jedu sám.:(:frowning:

Já vlakem sice nejedu,ale rád bych věděl k čemu je dobré wherigo ve vlaku cestou zpět :slight_smile: A oprav si prosím tu hrubku v podpisu.

No, wherigo player jsem sháněl na tu kešku před nádražím, původní už mám (stejně tam už není), no a ted je tam wherigo, můžu to zkusit na mobilu, ale to jsem zatím nerozchodil. Jakou hrubku myslíš, je jich tam víc, a jsou tam naschvál.:p:p

Tak na to se raději vykašli. Spíše tě to ztrapňuje a snižuje, než-li " dáváš na prdel " těm, co ti právě tyto chyby neustále kritizují :wink:

Jinak na CITO s nějvětší pravděpodobností valíme, ale nevím jak to bude s volným místem. Dám kdyžtak vědět :wink:

zprvu jsem nechtel ragovat, ale ta sleva na vlak me opravdu pobavila :)) zpatecni jizdenka z OL do PV je do 50,- (takze bych urcite resil hromadnou jizdenku :o)

my jedem autem, ale bohuzel uz jsme plni …

doufám, že hrubky nejsou tím, čím se chceš chlubit.
VasaM - to je ten, co dělá pěkné keše v Samotiškách. VasaM - to je ten, co neumí česky, každé druhé slovo pravopisná chyba.
Co zní lépe ?