CITO Plzeň 2007

Info pro ty, co nebyli či se se nemohli dostavit na geočaj:

2. CITO Plzeň 2007  -  plánovaný termín 21.4.07

Zapisuji si termín [:)]

Tak jsem se těšil na svoje první CITO, že budu také trochu užitečný. Bohužel v tom termínu mám podle pracovního kalendáře dvanáctku (ne však pivo). Bude se konat v tomto roce na Plzeňsku ještě nějaká podobná akce? Dík.

Radi bychom opet usporadali tradicni CITO v Praze, v den oficialne vyhlaseny grondspeakem: For 2007 it will be on Saturday, April 14
na strankach http://www.cacheintrashout.com/ - a nebylo by spatne,
zkusit sesynchronizovat i ty ostatni v republice v jeden den
(samozrejme na funkci to nema zadny vliv),jen jsem jaksi nestihl udelat
minuly tyden na tohle tema BLOG, jak jsme predbezne konzultovali se
Samanem. Malo caso, blog bude pozdeji :slight_smile: Nebo ho vyrobi nekdo jiny
:-))))

Loňská pražská pomoc Plzni byla nezanedbatelná a proto jsme opět o týden pošoupnutí. Jednak mohou plzeňští oplatit pomoc Praze a jednak se tu třeba  zase ukáže [;)] někdo  z Prahy.

Synchro opravdu nemá na funkci žádný vliv a jak bylo vidět vloni, bylo by i v některých případech kontraproduktivní.  

Ano je na plánu, počítám, že se společně dohodneme na nějakém termínu v červenci nebo srpnu. Nebude to sice úplně čistý CITO event, protože nepůjde ani tak o odpadky, jako spíš o opravu lávky a naučné stezky…takže uvidíme variant je několik. Stav se na nějakém geočaji, můžem to společně probrat…

Kazdopadne mozeme zosynchronizovat jednu vec, ktora ma napadla: vyhlasim sutaz o najbizarnejsi (najviac cool) nalez na CITE - (nieco ako Toniczechove videokazety, ktore to v Prahe vyhrali na celej ciare). Kazdy CITO event v republike si odhlasuje svoj nalez, ten potom posle do celostatneho finale, a hlasy geocacherov rozhodnu o vitazovi. Pripadne skusim poprosit geocachingshop.cz o sponzorske ceny. Co Vy na to, mili citovnici a citovnice? [:P]

[:D][:D] Super! [:D][:D]. Tak to jsem zvědav, kdo a s čím vyhraje. Z loňským "grave juicem" [:P], bychom na tom nebyli s umístěním až tak špatně. [:)]. Uvidíme co najdeme letos.

Každopádně v Plzni na CITO eventu zase soutěž bude, nemohu prozradit víc, jen to, že se už na ní pracuje [;)].

[quote] Saman: Co Vy na to, mili citovnici a citovnice? [:P]

[/quote]

... jen aby pak citovnici a citovnice netahali plny pytle s bizardnim obsahem uz do lesa :D

Díky moc. Rád zajdu na čaj.