Info pro ty, co nebyli či se se nemohli dostavit na geočaj:
2. CITO Plzeň 2007 - plánovaný termín 21.4.07
Info pro ty, co nebyli či se se nemohli dostavit na geočaj:
2. CITO Plzeň 2007 - plánovaný termín 21.4.07
Zapisuji si termín [:)]
Tak jsem se těšil na svoje první CITO, že budu také trochu užitečný. Bohužel v tom termínu mám podle pracovního kalendáře dvanáctku (ne však pivo). Bude se konat v tomto roce na Plzeňsku ještě nějaká podobná akce? Dík.
Radi bychom opet usporadali tradicni CITO v Praze, v den oficialne vyhlaseny grondspeakem: For 2007 it will be on Saturday, April 14
na strankach http://www.cacheintrashout.com/ - a nebylo by spatne,
zkusit sesynchronizovat i ty ostatni v republice v jeden den
(samozrejme na funkci to nema zadny vliv),jen jsem jaksi nestihl udelat
minuly tyden na tohle tema BLOG, jak jsme predbezne konzultovali se
Samanem. Malo caso, blog bude pozdeji
Nebo ho vyrobi nekdo jiny
:-))))
Loňská pražská pomoc Plzni byla nezanedbatelná a proto jsme opět o týden pošoupnutí. Jednak mohou plzeňští oplatit pomoc Praze a jednak se tu třeba zase ukáže [;)] někdo z Prahy.
Synchro opravdu nemá na funkci žádný vliv a jak bylo vidět vloni, bylo by i v některých případech kontraproduktivní.
Ano je na plánu, počítám, že se společně dohodneme na nějakém termínu v červenci nebo srpnu. Nebude to sice úplně čistý CITO event, protože nepůjde ani tak o odpadky, jako spíš o opravu lávky a naučné stezky…takže uvidíme variant je několik. Stav se na nějakém geočaji, můžem to společně probrat…
Kazdopadne mozeme zosynchronizovat jednu vec, ktora ma napadla: vyhlasim sutaz o najbizarnejsi (najviac cool) nalez na CITE - (nieco ako Toniczechove videokazety, ktore to v Prahe vyhrali na celej ciare). Kazdy CITO event v republike si odhlasuje svoj nalez, ten potom posle do celostatneho finale, a hlasy geocacherov rozhodnu o vitazovi. Pripadne skusim poprosit geocachingshop.cz o sponzorske ceny. Co Vy na to, mili citovnici a citovnice? [:P]
[:D][:D] Super! [:D][:D]. Tak to jsem zvědav, kdo a s čím vyhraje. Z loňským "grave juicem" [:P], bychom na tom nebyli s umístěním až tak špatně. [:)]. Uvidíme co najdeme letos.
Každopádně v Plzni na CITO eventu zase soutěž bude, nemohu prozradit víc, jen to, že se už na ní pracuje [;)].
[quote] Saman: Co Vy na to, mili citovnici a citovnice? [:P]
[/quote]
... jen aby pak citovnici a citovnice netahali plny pytle s bizardnim obsahem uz do lesa :D
Díky moc. Rád zajdu na čaj.