CITO Praha

Na znamost sa dava, ze s Pitrom budeme organizovat tohtorocne prazske CITO 25.4.2009 (sobota). Listing vylezie na svetlo bozie v najblizsej dobe.

Škoda. Zrovna ten víkend mám nějakou pravidelnou akci a už jsem musel oželet CITO na Svačince, které je ve stejném termínu. :frowning:

jj, skoda, ze se to kryje se Svacinkou

Evidujeme a pokud se vše povede, tak dorazíme s geo miminkem a terénním kočárkem :smiley:

Tak ted v tom trochu plavu… budou dvě pražská CITA nebo to v březnu v Klánovicích je toto přesunutý kvůli Svačince? :smiley:

Podle mě klánovice jsou jiné CITO.

:frowning: Tak to jsi se tedy parádně trefil. Tento termín odjíždíme s Hexe na Hurky. Nešlo by to malinko šoupnout?

Budou 2 pražská CITA . První Klánovický CITO Event [cache]GC1NHGP[/cache] je 28. 3. 2009 a pořádám ho já a CITO, které pořádá Šaman je 25. 4. 2009.
Takže můžete v klidu zvládnout obě:)

jojo, o klanovickom sme nevedeli, ked sme to pripravovali, budu tym padom 2. Cim viac akci, tym lepsie, aspon sa toho vycisti viac a ludia budu mat moznosti terminov.

šla by upřesnit lokalita pro mimopražské, že bych se mrknul předem na nějaké keše v daném prostoru po úklidu?