CITO Svačinka - pálení čarodějnic

[color=blue] Pro ty z Vás, kteří se v minulých dvou letech zúčastnili CITO Svačinka:
Letos CITO nebude - to už jste asi zjistili, ale volal mi dnes Ivan, že tam příští pátek (30. dubna) dělají tradiční akci pálení čarodějnic a tak zve všechny, kteří tam v minulých letech přiložili ruku k dílu k účasti. Budou se péct buřty, bude se hrát, zpívat, pít pivo, možná i sportovat, ale určitě se nebude pracovat… :wink:
Akce začíná cca v 15 hodin, takže kdo chcete vzít děti, rodinu nebo kamarády, můžete dorazit.

Nestihl jsem se ho ale zeptat, co bude zajišťovat on a co si má každý přivézt sám, ale předpokládám, že pivo a možná i nějaké to nealko zajistí on a jídlo na opečení si doveze každý své. Zkusím ještě sehnat podrobnosti a dám to sem.

Budu rád, když tady dáte vědět, kdo a v jakém přibližně počtu dorazíte. Zároveň si tohle vlákno hlídejte, pokud budou nějaké dotazy nebo změny, najdete je JEN TADY.

Takže na viděnou na Svačince,
Ivo a spol.[/color]

No to snad né :frowning:
Předminule jsem to nestihl, protože to jsem ještě pořádně netušil co to ty eventy vlastně jsou. Minulý ročník mi taky nevyšel, protože sem se stěhoval. Tak už sem si hlídal, kdy bude ročník třetí a zas mám smolíka. No ale snad se mi to jednou podaří :slight_smile:

Pokud se mi podaří najít hlídání pro psa, moc rád se po roce přijedu podívat. Ale abych tam nebyl sám, jak tak sleduju toto vlákno … :o

Jo, tak to je pešek. Tak dlouho to tvrdlo v připravovaných eventech, až jsem to vzdal. Takže až zase budete potřebovat otevřít nějaké to odstavené a zamčené auto, obraťe se na vojína Voňavku. Já tentokrát k dispozici nejsem :wink: