…Za to, že priložíte ruku k dílu, budete odmeneni nejen peknou ikonkou v seznamu "Found-it" keší a dobrým pocitem z vykonané práce, ale i nejakým tím žejdlíkem penivého moku (abstinenti kyselkou),…
A kdo nečte listing, ať si přiveze minerálku svou
[color=blue]Váš pozitivní přístup k pomoci s kopáním má další kladnou odezvu ze strany provozovatele. Pro zájemce povolil ZDARMA přespání v areálu (8-10 míst), samozřejmě každý ve svém spacáku… A taky slíbil, že nakoupí kabanos na opékání, chleba, hořčici a kečup. Pokud někdo tento typ stravy nemusí, pak ať si vezme vlastní… Jinak pivo už se chladí, mattonka je ve sklepě a pro labužníky ještě dnes zajedu pro teplickou kyselku.
Takže nashle zítra…:)[/color]
Zdravím.
Bohužel jsem krumpáč, rýč a další podobné nářadí odvezl po CITO Hanácké uklízení zpět na chalupu, takže nevím jestli něco do zítra seženu (rukavice mám). Vzhledem k tomu, že to mám 280km, tak bych se tam samozřejmě nechtěl jenom poflakovat s hráběma.
Koukám, že je to od deseti hodin, tak to abych vyrazil hodně brzy. Bylo by možné zaslat nějaký kontakt na organizátory, abych mohl v případě nějakého velkého zdržení cestou konzultovat svůj individuální příjezd [tb]TB214P8[/tb]?
Nikdy jsem v těch místech tuším nebyl a žádnou GPSku nemám.
Samozřejmě ssebou povezu klasické CITO GC z mé sbírky a pár dalších zajímavých kousků na prohlédnutí.
Tak i počasí je dobře objednáno:
Víkend potěší slunečným počasím
Novinky.cz:
Ačkoliv páteční ráno přineslo do České republiky velkou oblačnost a dešťové srážky, o víkendu už bychom si měli užívat slunečného počasí. Zejména neděle potěší polojasnou oblohou a teplotami, které by se mohly vyšplhat až ke 20 stupňům.