CITO Svačinka...

[color=blue]Do listingu eventu [cache]GC1981Z[/cache] jsme doplnili žádost o pomoc s budováním přípojky vody. Prosíme čtěte!

Předběžně (a bez záruky ;)) nám bylo oznámeno, že příští sobotu bude pěkně a teplo B). Bečka už se chladí…;)[/color]

hmm, že bych vyrazil hned? A vyzkoušel kvalitu piva?

[color=blue]Jo a ještě něco… pivaři, vlastní krýgl s sebou :p![/color]

Tak to vidím, že o něj zase někde přijdu :smiley:

A pro řidiče bude taky něco - nebo minerálku s sebou? :slight_smile:

Já doporučuji spacák.:slight_smile:

Jako, že bych Tě tam odvezl, zdřímnul si v autě - Ty bys makal a večer bychom se oba zalogovali? :smiley:

To ne, já myslím tak přes noc střízlivět:)

Já bych přijel ráááád… Kdyby se zadařilo a nějak se to protáhlo, neměl by být problém skutečně přespat v aute, ne?

Maslím, že bude platit staré pravidlo, kdo kde padne, tam se ráno probere :smiley:

…Za to, že priložíte ruku k dílu, budete odmeneni nejen peknou ikonkou v seznamu "Found-it" keší a dobrým pocitem z vykonané práce, ale i nejakým tím žejdlíkem penivého moku (abstinenti kyselkou),…
A kdo nečte listing, ať si přiveze minerálku svou :wink:

Tak co? Navrhuji vzít si spacáky.:slight_smile:

Spacáky berem:D.

[color=blue]Váš pozitivní přístup k pomoci s kopáním má další kladnou odezvu ze strany provozovatele. Pro zájemce povolil ZDARMA přespání v areálu (8-10 míst), samozřejmě každý ve svém spacáku…:wink: A taky slíbil, že nakoupí kabanos na opékání, chleba, hořčici a kečup. Pokud někdo tento typ stravy nemusí, pak ať si vezme vlastní… Jinak pivo už se chladí, mattonka je ve sklepě a pro labužníky ještě dnes zajedu pro teplickou kyselku.
Takže nashle zítra…:)[/color]

Teplická kyselka! Super. Zapoměl jsem se zeptat jestli tam jsou i záchody.:smiley:

Zdravím.
Bohužel jsem krumpáč, rýč a další podobné nářadí odvezl po CITO Hanácké uklízení zpět na chalupu, takže nevím jestli něco do zítra seženu (rukavice mám). Vzhledem k tomu, že to mám 280km, tak bych se tam samozřejmě nechtěl jenom poflakovat s hráběma.
Koukám, že je to od deseti hodin, tak to abych vyrazil hodně brzy. Bylo by možné zaslat nějaký kontakt na organizátory, abych mohl v případě nějakého velkého zdržení cestou konzultovat svůj individuální příjezd [tb]TB214P8[/tb]?
Nikdy jsem v těch místech tuším nebyl a žádnou GPSku nemám.
Samozřejmě ssebou povezu klasické CITO GC z mé sbírky a pár dalších zajímavých kousků na prohlédnutí.

Děkuji
Bo.T.L.

Tak i počasí je dobře objednáno:
Víkend potěší slunečným počasím
Novinky.cz:
Ačkoliv páteční ráno přineslo do České republiky velkou oblačnost a dešťové srážky, o víkendu už bychom si měli užívat slunečného počasí. Zejména neděle potěší polojasnou oblohou a teplotami, které by se mohly vyšplhat až ke 20 stupňům.

[color=blue]Přes profil jsem ti poslal kontakt na mobil. A nějakou tu lopatu nebo krumpáč ti taky seženeme…:wink: Hlavně v pořádku dojeď![/color]

Tídadá… Zrovna si balím botičky a už se moc těším :o)

Náhodou, mi trénovaní ze Slatinic, sneseme hodně.B)