CITO

Neudělá se teď na podzim nějaké CITO??? nebo klasicky na jaře?:slight_smile:

Samo se asi nejspíš neudělá :wink: Ale mohl bys nějaké zorganizovat :slight_smile:

No, taky na to myslím… když už to tu padlo, byl by zájem o podzimní CITO na Plzeňsku? Stále se plácám v tom zda by teď někdo přišel, nebo to raději nechat až na duben…

možná hloupej dotaz začátečníka… co je CITO?

Ahoj, na uvodnej strane mas preklik na encyklopediu, kde su vysvetlene pojmy. Priamo k CITO pozri sem: Cache In Trash Out Event – GeoWiki

díky - zase jsem chytřejší…!

Mám zájem:)))

V případě vhodného termínu bych pravděpodobně dorazil

Já bych určo bral podzimní CITO:-) akorát stačí uveřejnit termín:-)

No geopotlach je 4.11 a pokud podzimní CITO na plzeňsku, tak by mělo asi být před ním… tzn. říjen… tak kdypak by se to hodilo? Nějaká sobota? koncem měsíce ? Bordelu je v lesích kolem Plzně dost, takže stačí se shodnout na jeden datum, co se bude hodit většině a ostatní můžu zařídit.

Podle mě by bylo nejlíp udělat to nějakou sobotu nebo neděli:-) sobota je ideální:-) jaká??? to mi je v celku jedno:-) lidičkové a co vy?? kdy se Vám to hodí??:slight_smile:

Sobota je asi optimální. Ale asi ne ta poslední v říjnu, protože je to před eventem a někteří by nemuseli doma dostat propustku 2x za sebou :slight_smile:

Tyden pred 4.11. by nebyl moc vhodny vyber. Rodiny maji vetsinou na starosti objizdeni hrobu a propustek by nemusel byt dostatek. Nevadil by mi kterykoli nasledujici listopadovy vikend. Na golf bude uz zima a pixle jeste nebudou pod snehem :wink: Pokud se trefite do vhodneho terminu, tak nastartuju geotank a privezu s sebou i par Prazaku.

Taky bych šel o vejkendu, sobota je nej, ale ne hned před eventem:-)

sobota 21.10 nebo sobota 11.11?

mě je to jedno, mohu oba dva zmiňované termíny