Prave jsem otevrel casopis Cykloturistika 9/2005 na str. 48 a ejhle je tam clanek o geocachingu. Jestli jsem to spravne pochopil, tak ho napsal Klipnik. Clanek velmi pekne popisuje geocaching s mnozstvim obrazku. Takze tesme se na novy priliv geocacheru z cykloturisticke obce.
Nejakej scan nebo tak neco bys zverejnit nemohl?
Ja jsem zatim nenarazil na popularizacni clanek, kterej by se mi libil a vyjadril to tak, jak to cejtim ja
Nejhorsi byla asi ta strasna slatanina uz nevim kde o loveni kesek nekde v paname …
Nemohl bys ten clanek oscanovat?
Jo pokusim se to oscanovat a soupnout to na web, ale bude to az zitra.
Ech Solim, potvora hbita, otevrel casak o hodinu driv nez ja.
Bez obav, zadna Panama to neni, nevahejte a bezte do nejblizsi trafiky utratit 49 Kc za nejlepsi clanek, jay byl zatim o GC v Cesku napsan. Ofotil jsem a dal bych na web, jenze si momentalne nemuzu vzpomenout na jmeno, pod kterym jsem na tech strankach prihlaseny, takze zatim leda na vyzadani mailem (2x .jpg cca 340 kB).
1. stránka,
2. stránka
tady je to od toniczka. u nás v trafice se po cykloturistice zaprášilo a jediný výtisk, který měli, si hned ráno někdo odnes.
Pekny clanok, vidno ze ho pisal geocacher, insider ![]()
Diky, uz jdu cist ![]()
Ale nejdriv me napadlo, co udelat tady na strankach nejaou rubriku typu “Tiskove zpravy” a tyhle clanky tam nejak shromazdovat? Preci jen se to zacina hromadit, aby to bylo pekne pohromade na jednom miste jako zdroj referenci pro soucasne i budouci kacery? ![]()
Tak jsem to oscanoval
Obalka,
Str. 48,
Str. 49,
Str. 50
ale i cely casopis je zajimavy, je tam spousta zajimavych mametu na turistovani.
Dik za poklonu, nejake chybicky se tam urcite najdou. Psal jsem to uz pred dvema mesici. Casopis odebiram od zacatku a je fakt pro cykloturisty dobrej. Tak jsem jim chtel dat nove cile na vylety, jako to delam ja.
A tady máme výsledek:
www.bike-forum.cz – Geocaching - hledání pokladů pomocí GPS
No to zadna slava fakt neni. Bohuzel ty rychle zavery jsou od lidi, kteri fakt nevedi o cem mluvi. Skoda !