tak novy clanek o GC se objevil v abicku. imho velice pekne napsany, asi jeden z nej v "normalnich" casacich. dokonce pise, i co do kese nepatri, ze se ma kacer chovat nenapadne, nevykrast to cele, dont trade down, ze obsah vlastne neni dulezity = hlavni je to hledani, navsteva mista ci vylusteni souradnic, a ze je to vlastne o hre na dobrodruznou vypravu a ze se clovek nekam podiva, ale zaroven jsou i kese ve mestech pod okapem.
jo a dostala me jedna z prvnich vet:"pro nektere je to jen zpestreni dlouhe chvile, nebo jinak nudne prochazky, mnozi kaceri ale odhalovani skrysi povysili na napln sveho zivota"
s abickem na sumave je to ale trochu problem, protoze dneska v noci jsme byli na pohotovosti s terkou. teplota 38 - ted uz mensi 37,5 a podle doktora ma bud virozu, nebo ji zacinaji rust zuby. (celkem rozdilna diagnoza :)) takze dneska urcite nejedeme a uvidime zitra rano. kdyz to bude viroza - jsme doma, kdyby to byly zuby, jedem adpcka jsem uz informoval. pokud pojedem, abicko samozrejme vezmu. at jsou to ty zuby, at jsou to ty zuby, at…
No prstíky v tom úplně nemám, ale viděl jsem ten článek už před dvěma měsíci, protože ho psal kamarád. Každopádně jsem rád, že se líbí… i mně se líbil a nikdy bych to takhle napsat neuměl.
Jejej. S nemocí je to nemilé, tak hlavně ať to brzo přejde. Snad zítra naviděnou a pozdravuj Terku i Olíka.
Tak trochu OT : viróza je jasná a krátkodobá záležitost, u zubů nikdy nevíš, jestli to jsou ještě zuby, nebo už zase nějaká jiná viróza. Z vlastní dvoudětné zkušenosti - zatracený zuby - jsou nadlouho (růst,rovnátka…protéza). Držím palce všem
Ten článek v odkaze je docela dobrej, není zavádějící jak mnohé z těch, o kterých byly jiné diskuze. Ale nejni pravda, že to bez GPS nejde. Já se o GC dozvěděla před pár lety taky z jednoho článku v novinách, ale tam se taky psalo, že to bez GPS nende, což mě odradilo.
No co je dobryho na navodu…
Vezmu kyblík od hořčice, vložím do něj několik věcí, jako třeba přívěsek na klíče, pohlednici po babičce, hokejovou kartičku, …
Jo, to je pravda, to zavádějící je. O výběru zajímavého místa a dobré schovky se tam už nepíše nic. …Asi je to výčet obsahu jediné kešky, co autor zatím našel.
Tak jsem si ABC (časopis roku 2006) koupil a nestačím se divit. Ten časopis je nějaký šíleně technoidní. Zato je tam vystřihovánka domečku - rotundy v Kopanině (viz [cache]GCZPN3[/cache])
Nevím co se vám na článku líbí, zvlášť pokud pan autor používá oblíbené a módní CACH. Starý článek (viz link od XPJ) mi přijde daleko lepší (jestli teda ve stínu současných událostí je vůbec taková masivní publicita dobrá).