Článek v Bridge

Ahoj zaregistroval jste někdo článek v časopisu Bridge(časopis v angličtině,který pomáhá zlepšovat angličtinu na středních školách) o GC?Co říkáte na to,že se GC stává čím dál tím víc komerční záležitostí?

Už se nad tím nepozastavuju. My jsme měli na Báňské celou jednu lekci v učebnici Tech-Talk.

Zaregistroval, ve vlákně, kam to patří.

Komerční je to vodzačátku, propagovaný je to co pamatuju (2006).

To uz je ale dobrejch pár let, co ten clánek v Bridge vysel ne? Já si pamatuju ze to musí být tak minimálně 3 roky, dokonce tam byl návod na nalezení jejich vlastní brigde skrýše u Perštejna, kde byly jejich vlastní CWGčka…

Článek vyšel teďka nedávno!

Tohle je nová skrýš, nazvali ji Silver cache a je u nás v Hoře. První nálezkyně byla kamarádka s její třídou, jenže samozřejmě nečetli žádná pravidla a keš odnesli ukázat do školy… :@
Druhý den ji tam prý vrátili, ale přiznám se, ani po půlhodině hledání jsem ji na místě nenašel, pravděpodobně ji už někdo znovu stačil odnýst.. :wink:

Podle popisu to celkem odpovida - nejaka vlastni cache u mostu, ale clanek vysel (znovu?) v aktualnim cisle - na obalce Natalie Porman jako cerna labut.

Zprostredkovane jsem byl svedkem, jak si to na SPSE v Olomouci precetla minuly tyden cela trida a chystala se hned po skole na lov nekam k Trznici…

Taky jsem zaregistroval ten článek, k nám do školy časopis chodí pravidelně, ale že by tu bylo něco o geocachingu jsem opravdu nečekal. Ještě je tu nějaká soutěž, že když jim pošlete článek z vašeho lovu tak můžete vyhrát GPS od Garminu. Možná jim tam něco napíšu.

Také jsem ten článek pochytil, kolega kačer ze třídy mě na něj upozornil. Nevíte, kdo je Jan Dosoudil na gc.com? Jinak Kutnou Horu jsem poznal… Mám tam v plánu zajet až bude zase nějaká výhodná nabídka od Lidlu.

Ahoj,
tak místo dohadů o tom co je, bylo, či má být v Kutné Hoře a časopisu Bridge si to raději vyjasnějeme přímo od nás z redakce časopisu Bridge. Keš měla být doprovodnou akcí k článku o této hře, který vyšel v čísle Bridge 9-10/2011 a nebyla komerční akcí. O netradiční prvky (několik zajímavých předmětů v keši a soutěž pro všechny kdo keš najdou) byla doplněna proto, aby geocaching přiblížila i studentům, kteří tuto hru neznají.
V současné době keš bohužel na místě není, byla několikráte ztracena a nahrazena, a proto bude přemístěna na jiné místo.
Zdraví
Bridge