Vážení, obdržel jsem nepotvrzenou informaci, že v novém čísle časopisu Reflex (které má vyjít ve čtvrtek 14.7.) má vyjít velkoformátový článek týkající se geocachingu.
Citace z www.reflex.cz:
Teda, že hned český kešky zavrhli a rovnou za nima jeli do Panamy ![]()
Ahoj, mas pravdu. Tiez som tuto neoverenu informaciu obdrzal. Je to napisane v uputavke na nove cislo na poslednej strane aktualneho Reflexu. Nanestastie to vyzera ako bizarna blbost. Ale nechajme sa prekvapit.
kto vie, pod akym nickom su autori clanku zaregistrovani - zeby Reflexteam? :)))
Nebo ze by “Ferda” byl J.X.Dolezal? ![]()
BINGO
Po tom, jak se navazel do Linuxu by mu to bylo podobný ;-)))
J.X. Dolezal se totiz vyzna uuuuuple ve vsem!! ![]()
Tak mám rozečtený článek o geocachingu a pobavilo mě, že nejúspěšnější Dorcadion má téměř 300 odhalených :-))) Jsou trochu pozadu… no nic, čtu dál (pro zájemce můžu poslat e-mailem)
I.
Ivet, můžeš mi ten článek, prosím, poslat? Díky
není problém, ale nemůžu se dostat na ten tvůj e-mail :-o
ted uz to pujde.
Povedlo se - už ten článek čtu. Díky.
No jo, to je teda servis. Diky moc ![]()
cau Ivet posli pls na [email protected] diky ![]()
alebo ho daj cely sem na stranku ![]()
Když ono se to sem celé nevejde
Dik uz to mam
Funny thing je, ze som si pozrel tie panamske cache spominane v clanku a autori sa neregistrovali na webe, takze zrejme nemaju nick… Cache Reflex samozrejme nie je schvalena - ak ju teda vobec prihlasovali. Ale clanok je celkom dobry ![]()
Mne to teda prislo jako pekna kravina - predstavte si, jak matoucne to musi pusobit na potencialni Ferdy.
Hm, hlavně novináři založili “prázdninovou cache”.
Docela by mě zajímalo, jestli si budou psát cesťák na “údržbu cache” ![]()
Možná by to chtělo méně senzačnosti a exotiky. Takhe spousta lidí nepochopí “vo co go” ![]()
Zlaté Hospodářské noviny …
moj nazor ze clanok je celkom dobry je zalozeny na tom, ze vzhladom k faktu, ze to s nikym z geocacherov konzultovali, to dopadlo este celkom dobre, v zasade az na zalozenie “prazdninovej” cache to nematie pripadnych zaujemcov a je tam link na gc.cz - kde sa pripadny zaujemca moze dozvediet viac. Clanok je zjavne pisany este v minulom roku a je pomaly viac o Paname ako o geocachingu, ale je leto, nemali tam co dat a tak ho tam teraz pichli. Neublizi, mozno trochu pomoze… ![]()