Článek v týdeníku Ring

"Jsem novinářka a sháním někoho, kdo by mě a fotografa vzal s sebou a protáhl mě krajinou za “pokladem” . Chceme o geu napsat článek, ale potřebujem někoho, kdo už to zažil, aby nám řekl co a jak. Pokud by vám to nevadilo budu moc ráda, když se ozvete. Slibuju, že nejsme s fotografem otravní a jsme celkem v pohoděJ

Díky. Zdraví Eva Gelatková týdeník Ring"

Výňatek z e-mailu od [email protected], který se ke mě dostal.

Prosím případné “zájemce o akci do novin”, dejte zprávu s podrobnostmi přímo na výše uvedený EML a vvjádřili se zde.

HeSkej den Fšem :slight_smile:

[email protected] [email protected]

Ano… Zkusim si to byti tim “zkusenym”… :wink: V pondeli se slecne ozvu…

(PRO: Pc-romeo) Prosím, ozvi se slečně/paní redaktorce, stále od rána čeká a teď se ptá, co a jak. Dej mi také vědět, ať se případně domluví s někým jiným.
PlachtaS

Jestli se Pc-romeo ještě neozval…klidně ho zastoupíme.

Prej se dneska domluví, ale zkuste ji mejlnout info, třeba půjde na víc akcí, nebo si vybere někoho “hezcího” :-)))

grrr, ani na to nemyslete :wink: Uz si s ni pisu! Tohle mi NIKDO nevyfoukne! ;))))

BTW, napada vas nekoho kam je mam zatahnout? Chteli by nekam po Strednich Cechach… Neco nenarocneho :wink:

To je prece jasne, kam! Prece na Ventube, Stechovice, Homolku a kdyz to stihnete, tak i dalsi prilehle kese :wink: :wink:

A coz takhle Ventube, Hadak a WetDogs? Je to dobra volba? Ani jednu z nich nemam… Jak je to dlouha prochazka kdybysme zaparkovali u Cukraku? Nebo je mam pak nanavigovat k nejaky kesce nejak bliz autem? Prej sou to kuraci a nechtej nejakej moc narocnej teren :wink:

Jestli jsou to kuraci, tak co takle na Damila? pohodovy kopecek:))))

A k tomu jim půjčím mojí 6ti letou dcerku na koníka, se slovy jsem po neštovicích a už nemůžu, stoupne si do cesty natáhne ruce a táto strhni se :-)))), ale co bych pro holčičku neudělal

Jasne. Jen jim ty plice poradne protahni, at si trochu okyslicej mozkovy bunky a nepisou takovy… (zbytek si doplnte kazdy sam)

Pre fajciarov jedine Svaty Jan pod skalou… ! Napisu, ze geocaching je strasne narocny sport a mi si splhneme v ociach nasich blizkych a kolegov, co vedia o nasej drobnej geocacherskej uchylke.

Jo svaty Jan je super, hlavne kdyz si pred vas stoupne udychany pes a v ocich a na jazyku mu ctete “ja uz nemuzu” a pak tech 24kg, pro pobaveni kolemjdoucich, tahnete po “schodech” nahoru. :wink:
Na jeho obranu musim rict, ze predtim vybehnul na Karlstejn-golf, takze uz mel celkem dost.

BTW: navrhoval bych “vyzvu” nebo “strach” :smiley:

Ja tedy nevim, ale jak ja rikam, na “Sv. Jan pod skalou nad skalou” chodim zasadne zhora od Salvayovych lomu a dal pokracuji odpocaty dolu, tak ten kopec v opacnem smeru neznam a beru to jako nenarocnou vychazku :-)))).

No, tak nakonec jsem spolecne s Mionem vymyslel plan… Napred Sweet needle, pak Hadak a Ventube. To by asi mohlo stacit… :wink:

Dik za info. Napis este, o kolkej. Cakame vas s motorovou pilou :-))

Hehe, to by mohlo byt vcelku vtipne… :slight_smile: Budeme mit s sebou ale hlidaciho psa! :wink: (kokrspanela :D)