"Jsem novinářka a sháním někoho, kdo by mě a fotografa vzal s sebou a protáhl mě krajinou za “pokladem” . Chceme o geu napsat článek, ale potřebujem někoho, kdo už to zažil, aby nám řekl co a jak. Pokud by vám to nevadilo budu moc ráda, když se ozvete. Slibuju, že nejsme s fotografem otravní a jsme celkem v pohoděJ
(PRO: Pc-romeo) Prosím, ozvi se slečně/paní redaktorce, stále od rána čeká a teď se ptá, co a jak. Dej mi také vědět, ať se případně domluví s někým jiným.
PlachtaS
A coz takhle Ventube, Hadak a WetDogs? Je to dobra volba? Ani jednu z nich nemam… Jak je to dlouha prochazka kdybysme zaparkovali u Cukraku? Nebo je mam pak nanavigovat k nejaky kesce nejak bliz autem? Prej sou to kuraci a nechtej nejakej moc narocnej teren
A k tomu jim půjčím mojí 6ti letou dcerku na koníka, se slovy jsem po neštovicích a už nemůžu, stoupne si do cesty natáhne ruce a táto strhni se :-)))), ale co bych pro holčičku neudělal
Pre fajciarov jedine Svaty Jan pod skalou… ! Napisu, ze geocaching je strasne narocny sport a mi si splhneme v ociach nasich blizkych a kolegov, co vedia o nasej drobnej geocacherskej uchylke.
Jo svaty Jan je super, hlavne kdyz si pred vas stoupne udychany pes a v ocich a na jazyku mu ctete “ja uz nemuzu” a pak tech 24kg, pro pobaveni kolemjdoucich, tahnete po “schodech” nahoru.
Na jeho obranu musim rict, ze predtim vybehnul na Karlstejn-golf, takze uz mel celkem dost.
Ja tedy nevim, ale jak ja rikam, na “Sv. Jan pod skalou nad skalou” chodim zasadne zhora od Salvayovych lomu a dal pokracuji odpocaty dolu, tak ten kopec v opacnem smeru neznam a beru to jako nenarocnou vychazku :-)))).